Izdemsuna Merhabalar 🙏 6 haftalık gebeyim mide bulantısından duramıyorum sabah akşam mide bulantısı , yemek dahi yiyemiyorum, limon yedim durur diye tuzlu yiyecekler yedi. Metpamid aldım faydası yok. Başka çözüm önerisi olan var mı ??😔😔
bircivcivannesi Izdemsuna canım gebelik hormonlariyla alakalı o ben geçirmek için neler denedim ancak ise yaramadı, akacak kan damarda durmaz hesabı kendini hazırla bence inşallah seninki o kadar da sürmez ama benimki 11-12. haftalarda pik yapti 16. haftadan sonra rahatladı :/ yine de sabahları kalkinca mayhoş elma ye/ muz ye gün içinde iki saatten fazla aç kalmamaya çalış bastırmaya calis
Cigdemidil Izdemsuna Benim 8. Haftamda başladı bulantılarım ve kusmalarım 16. Haftaya kadar devam etti. Hiçbir şey fayda etmedi :( Aç kalmamaya çalış. Bol su içmek faydalı. Tansiyonun yoksa Limonu tuzlayıp yemeyi dene. Doktorun miğde bulantısı için prilam yazabilir.
idiloska Izdemsuna prilam deneyin doktora sorup. Burada birçok gebe o ilacı kullandı ben dahil. Bana çok çok iyi gelmişti.
Melih_funda Prilam dr kullanın doktor tavsiyesi ile bununla alakalı post açmıştım zaten bende 2 haftadır kafamı kaldıramazken 3 gündür aralıksız yemek yemeye başladım prilamdr sayesinde çok şükür çok rahatım şuan tavsiye ederim 🥰
Melih_funda Izdemsuna evet halsizlik ve uyku yaptığı için gece uyumadan yarım saat önce aç karnına 1 adet ama aşırı bulantınız varsa 2 tane de alabilirsiniz herşeyden önce doktorunuz ile konuşun ondan sonra almanızı tavsiye ederim benim için çok kurtarıcı bir ilaç oldu gerçekten