alimerve Kızlar nefessizlikten ölüyorum normalde zaten geniz etim vardı ama şimdi ölücek kadar nefes alamıyorum mecbur kalıp İLLADİN sıkan var mı
NilayRuya alimerve otrivine muadili mi oluyordu bu? Bende otrivine kullanıyorum doktor bana sıkıntı yok kullan dedi🤷🏻♀️
tanya25 alimerve illiadin en ağır spreydir. Burun ameliyatı olucak olan kardeşim sırf bunu kullandığı için iki ay ertelediler ameliyatını. Kana karışıyormuş. Biliyorum çok zor tıkanıklıktan çok şikayet ederim bende. Ama lütfen kullanma bu spreyi
Maii Deniz suyu eczanelerde satılıyor bana doktor onu önermişti içerik olarak hamilelerde kullanabiliyor acil şifalar canım
Selly NilayRuya otrivine normalde en zararlı olanlardan biri diye biliyorum 🙄 doktor banada hamileler icjn olandan alırsın demişti deniz suyu olan hatta bebekler içinde kullanılıyor Sterimar marka
alimerve NilayRuya valla mi ya otrivine le yasiyordum ben resmen hamilelikten önce ama bana kullanma dedi şimdi arada İLLADİN sıkıyorum ama vicdan azabı çekiyorum resmen bebeğime bişey olucak diye
NilayRuya Selly he evet o deniz suyunu biliyorum canım. En kötü olan da benim otrivine bağımlılığım var o olmadan nefes alamıyorum 😔😔
Morvy NilayRuya yanliz degilmisim maalesef bende bagimliyim ve bende hala kullaniyorum otrivineyi doktorum tamamen birak demedi sadece azalt dedi😕
NilayRuya Morvy nasıl kurtulacağız bundan hamilelikten dolayı birde sanırım burun içi kuruyor daha sık kullanmaya başladım 😔
Meltemli alimerve ben bilmeden bıraz kullanmıştım sonra doktora sorunca kesinlikle yasak demişti mecbur bıraktım mentollü vicks sürdüm dudak üstüme yada bı peçete ye sürüp kokladim