Fy9388 Nasıl sızlıyor nasıll😔 elimle bastiriyorum resmen . Fircaladıgımda oluk oluk kan akıyo gebe kaldığımdan beri🥴
Papatyaca Fy9388 ya çok geçmiş olsun bende çok çektim dişimden 2 aylıktım başladı artık dayanamadm antibiyotik verdiler öyle geçti sende bi git görün bence
Oysul Fy9388 merhaba. o sıkıntı maalesef gebelikte oluyor. benim dış doktorum paradontax dış macununu öneriyor dış etleri için. Ben yıllardır kullandım gerçekten piyasadaki iyi macunlardan
Minikasya Fy9388 Kalsiyum şart şu an sana. Bebek emiyor fazlasıyla demekki. Doktorunla konuş yazdır canım ihmal etme
Fy9388 Oysul gano diye dış macunu kullandim ön dislerimin arasi açıldı acaba kuvvetli bir macun dış etlerime yaramadimi diye düşünüp ondanmi dedim bıraktım🤔 paradontax ı da deniyim😊
Latifealkn Fy9388 Benimde dişlerimde tel var benide çok zorluyor işlem yapılamıyor gebelikten dolayı doğumdan sonra çıkacak telli doğum yapacağım🥶
Minikasya Fy9388 Benimkide bebek kalsiyumu emiyor dedi. İnternette bile aynı şeyler yazıyo araştırdım. Annedeki vitaminleri emmiyosa neden diğer vitaminleri kullanıyoruz acaba neden veriyolar. Doktorlarda bi garip he.
aybarsdefne Minikasya vitamin kullanıyoruz çünkü bebek anne depolarını azalttığı için takviye olarak ileride kemik erimesine yol açmaması için veya kansızlık sorunlarına karşı yani bebeğin bitirdiğini dolduruyoruz diyebiliriz 🙈
aybarsdefne Minikasya orayı kaçırmışım 🙈kusura bakma canım aman çoğu doktor da laf olsun diye duruyor gibi işinin ehli olan da olmayanda bazen kendi doğrularını savunuyor hep
aybarsdefne Fy9388 yaa benim dişlerim de de siyahlıklar oluşmuş Bugün fark ettim aynasol la azılarıma baktığımda çürük değil de karartı her akşam yatmadan da güzelce fırçalar iple geçerim neden oluşmuş olabilir ki ?
Mervee26 Fy9388 dün burada birisi osteocare önermişti. Yarın doktoruma soracağım ben de. Siz de bir sorun geçmiş olsun.
Minikasya aybarsdefne Aynen işte. Kalsiyumda onlardan biri. Aynı şeyi anlatıyoruz. Doktor nasıl alakası yok der