Esranur44 Malatyada olup özel hastane doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı yada önerisi olan arkadaşlar inşallah vardır ? Mardindeyim ama Malatyada doğum yapmayı planlıyorum şu an orda olmadığım için araştıramadım sizlere sorayım🙏🏻
birtriptanesi Esranur44 Hayat hastanesinde eltim doğum yaptı sezaryenle normal doğum aynıydı ücreti. Geçen sene 1.000₺ ödediler. Bu sene bayağı artmış diyorlar. Muayene geçen sene 80 di bu sene 150 olmuş ordan hesaplayın yani iki katına çıkmıştır doğum da
Yigitkeriminannesi Esranur44 ben park hospital Zehra kuzuya gidiyorum net fiyat almadım henüz ama 2500 civarı diye duydum
Annelog Ben gözde akademi hastanesinde kontrollü takip edilen gebeyim 2 ay önce sordgmzda normal doğum ve sezaryen aynı dediler ve fiyat aralığı 4 buçuk ile 5 buçuk arası olabilir yalnız ocaktan sonra zamdan olabilir dediler
Aiseeee Malatya gözde akademi’ye gidiyorum, takipli hasta değilim, 35.haftada gitmeye başladım, sezaryen doğum İçin 4030 TL dediler, 4 mart sezaryen günüm. Bizimle ilgilenmesi için özel hemşire istedik,ekstra 750 TL onun İçin ödeme yapacağız.
Srkt Bende Nuriye hoca için divan hastanesinde gidiyorum takibi hastası olursan fiyat 2800 dedi şuan 37 haftadayız bakalım
02Aybukeee44 Srkt bende Nuriye hocaya gidiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa doğumuma o bakacak 12 haftalığım bende inşallah daha da artmaz
Mvi Srkt ben de tekrar Nuriye hanıma gitmeye basladım suan orada degılım ama. Gözde akademı cok yoğun ve ılgısız cok dra gıttım.
Mvi Srkt bir de devleti düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah. Ama kader veremedim üniyi duydunuz mu özeli olan doc drlar var belki onlarda girebilir bir denemek lazım.
Aiseeee Mvi ben herhangi bir yoğunluk görmedim 🤔 sadece bir kere nst için on dakika beklemek durumunda kaldım onun dışında her istediğim saate randevu bulabildim, randevu saatlerini geçirmeden aldılar muayene için de. Umarım doğumda da aynı rahatlığı yaşarım.
Aiseeee Mvi evet, hastaneye yattığımız andan taburcu olacağımız zamana kadar sürekli yanımızda olacak. Doktorum Tarık Göksel Gül
Mvi Aiseeee dr iyi olabilir sizin zercan hn gitmstm ben bakalım hayırlısı şimdilik böyle düşünüyorum ama bilmiyorum. Randevu saatinde bile gitsek bekledik kapısının önü yoğun beş dk anca sürüyordu muayenesi en son Nuriye hn gittim uzun zaman olmustu baya ilgilendi. aradığımda ulaşabiliyordum.
Mvi Aiseeee ben tavsiye etmiyorum drnuz kimdi bilmiyorum iki üc defa gittm ilk defa gelmis gibi ilgi yok yani. Aynı anda iki kişi alınıyor hijyenik değil doğum içinde kötü diyorlar herkesin kendi fikri.
Aiseeee Mvi çok şaşırdım gerçekten, bu şartlarda özel hastaneye gelmenin ne anlamı kalırki zaten 🙄🙄🙄 demekki doktordan doktora bu da fark ediyor 🤭🤭🤭 inşallah keyifli doğum hikayelerimizin olacağı hastane ve doktorlarla doğum süreci geçiririz 😇