Ysm1316 CiLeK_KoKuSu_47 ben de yaptırdım,ikili taramada değerler düşük ihtimal de olsa problemli çıktı,yasim da 35,sonuçlar 10 gün sonra çıktı ama iki hafta da olabilir demişlerdi.Gelen sonuç temiz çıktı..
[silindi] CiLeK_KoKuSu_47 ben yaptirdim. Ikili yaptirmadim cunku onun dogruluk orani %80. Direk nifty yaptirip %99 dogruluk orani ile ogrenmek istedik.
Alperefet CiLeK_KoKuSu_47 ben de detaylıdaki kalpte parlaklık, böbrekte büyüme ve burun kemiği kısalığı bulgularıyla yaptırmıştım, 15 günde geldi sonucum ve temiz geldi inşallah öyledir dua etmeye devam ediyorum, 35. Haftamdayım
Mrc34 CiLeK_KoKuSu_47 ben yaptırdım yaşım 34 olunca istedi Dr garanti olsun diye çok şükür sonuç güzel geldi umarım sizin de öyle olur ;) beklemek zor biraz 10 iş günü sürüyor sonucun gelmesi
Brcburcu CiLeK_KoKuSu_47 Biz detaylı ultrason da kalp damarları ile ilgili şüpheye düştü perinatolog o yüzden korkuttu bizi . İkili temizdi ama biz de 9 ay gecmes bu şekilde stresle diye yaptırdık. Eve gelip kan aldılar 10 gün sonunda çok şükür temiz sonuçları aldık. Çok zor bir surecti. Allah kimseye yasatmasin her hamileye sağlıkla bebeğine kavuşmayi nasip etsin inşallah 🙏 şuan 39. Haftaya girdik bekliyoruz güzel kızımı 😁🧿
elifinannesiiii CiLeK_KoKuSu_47 ikili tarama testi sırasında ultrasonda ense kalınlığı sınıra yakın çıkmıştı bu yüzden yaptırmıştık çok şükür temiz geldi bizimkide🤲🏼
CiLeK_KoKuSu_47 Brcburcu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 😍 🧿 pazartesi ayrıntılı ultrason yaptırdım bizdede aynı sizinki gibi kalpte parlak küçük damar gibi bişey gözüküyor dedi. Nifty testi önerdi pazartesi kan verdim bide devlet karşılamadığı için 3500 para ödedik inşallah sonuçlar temiz gelir 😔😒
CiLeK_KoKuSu_47 Ysm1316 çok şükür sizin sonuçlar temiz çıkmış. bende pazartesi kan verdim sonuçları bekliyorum
Askimoglum CiLeK_KoKuSu_47 bizim de kalpte parlaklık çıktı ben de Biogen firmasina yaptırdım 1 hafta oldu bekliyorum sabırsızlıkla insallah iyi gelir sonuçlarımız🙏
Brcburcu CiLeK_KoKuSu_47 bizde kalp damarı önde olması gerekirken arkadan geçiyor dedi. Ama Allah’a şükür iyi geldi. Dua edin bol bol inşallah tertemiz sonuç alacaksınız 🙏🙏🙏
Ysm1316 CiLeK_KoKuSu_47 inşallah temiz çıkar,çok iyi anlıyorum sizi minicik bir ihtimal bile olsa kalbimize ateş düşüyor.Guzel haberler alın inşallah, sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi…
elifinannesiiii CiLeK_KoKuSu_47 sizi çok iyi anlıyorum ama içinizi ferah tutun biz eşimle 9 gün boyunca neredeyse hiç uyumadık hep üzüntü stresti ama güzel haberi aldık şükürler olsun darısı basınıza insallah🤲🏼