Kbra_1992 Kızlar 32+3üm bu aralar bebek karnımda bazen top gibi oluyo ve sertleşiyo öle biraz duruyo canımı acıtıyo normalmi böle olması yaşayan varsa yazabilirmi
Akmankara Kbra_1992 bende nisan annesiyim 31+5günluk hamileyim aramizda fazla gün yok bendede genelde yürüdugum zaman oluyo cok acıyo karnım sertlestigini hissediyorum
Mrv24 Kbra_1992 bende 31. haftaya girdim aynı şekil benimde nasıl bir şekle giriyorsa karnım aşırı sertleşiyor bazen acı oluyor normaldir heralde bugün gittik bir sıkıntımız yokmuş şükür
prensesannesii_ Kbra_1992 32+4 günlüğüm bende yurudugumde çok sertleşiyor toplanıyor. Eğer ağrın yoksa ve kasılma şeklinde değilse korkma dedi doktrm
Nisanurunannesi3850 Kbra_1992 32+4 bnde de aynı seyler oluyor alistim artk toplandigi yerdede bazen göbek deligimde hareket ettirmicek agrilar da yasiyorum hareketleride sertlesti🤷🏻♀️son zamanlar daha cok zorluyo
Esin25 Bende 31 olucam yarın yaptıgı harktlerden oluyor mesela sırtını fln böyle çeviriyor glba biyerde yükseliyor ozmn bnmde acıyo bi kaç kere oldu cnm senn bebeğin pozisyonu nasl biliyomusun dönmüşmü kafası
Buse919221 Kbra_1992 Benim de hep sol tarafımda yükseklik oluşup bı sure öyle kaliyo kontrolde poposunun orda olduğunu gördük🤭Doktorum da popolarini öyle çıkarmayı çok severler dedi😂
Hamucera Kbra_1992 29 haftalığım bende de aynı durum var sola doğru göbüşüm şişiyor sertleşiyor😁 bi iş yapamıyorum zaten full yatış. Normal sanırımm
Pln01 Kbra_1992 aynı şey bende de var 32+3 ve kasık ağrım çok oluyor bazen bıçak saplanır gibi ağrım oluyor kasıkta ve çatı ağrısı siz de de var mı ?
Kbra_1992 Pln01 kasık ağrım değil ama belimin yanları ağrıyo çatı ağrısı olabilir bu zmndan sonra daha zor olucak herhlde nisanın kaçı gözüküyor doğumunuz
Pln01 Kbra_1992 her gittiğim de değişiyor şuan nisan 17 gözüküyor sizin kaç haftalık ve sizin ki kaç gözüküyor ?
limonluchescake Kbra_1992 benim de 32. Haftada hep yanlarım agriyordu, geriliyordu. Sanırım dönüyor bebisler. 🎀 33+4 teyim simdi yan gerilmesi geçti. Ama karnım daha cok büyüdü🙈
Klasikanne Kbra_1992 32+3 üm özellikle akşam saatleri oluyor benim karnım sertleşiyor nasketbol topu gibi geriliyor yağ sürdüğümde rahatlıyorum biraz