Beyza2526 Shrbnarslan allah nasip ederse benimde kızım olacak bende Alya Kumsal koymayı düşünüyorum 🥰
Ugur_bocegi001 Shrbnarslan Benim bebeğime doktor ilk kız dediğinde Rana ismini düşünmüştüm çok beğeniyorum şimdi erkek ismi düşünüyorum 🤦 Birde aklımda bir kaç isim daha vardı Petek Kumsal Masal Rana Asel Eva ismi de çok hoş Pek karşılaşmadığım isimler daha çok ilgimi çekiyor erkek için zorlanıyorum gerçekten 😆
HilalYlmz Cinsiyetimiz daha belli değil ama kızım olursa adı Lilya olacak🥰🌸 anneannemiz kuran okurken bize kız ve erkek isimlerini bulup not alıyo😍
Esin25 Benim prensesimin adı Elif Ada şimdi ikinci kızıma hamileyim ismi de Alya Masal olacak Allah nasip ederse inşallah ❤️ Asel Lina mina mira aden beğendipim diğer isimler
Shrbnarslan Esin25 asel de kulağa hoş geliyor ama Bi kaç defa tekrarlayınca sanki Aysel diye algılanıyor
Beyza2526 Shrbnarslan teşekkür ederim Rabim bütün yavruları korusun hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım 🥰
[silindi] Bir kızım var adı beyza cinsiyet henuz belli degil ama bi kizim daha olursa adını hilâl ya da betül koymayı düşünüyorum:)
Shrbnarslan Ugur_bocegi001 teşekkür ederim bende sana erkek isim önereyim o zaman göktürk yada Kutay sağlıkla gelsin 🤎