feyzos Az önce bir postta gördüm kapı süsü yasak yazmış birisi özel hastanede doğum yapacağım Nisa Hastanesi. Özel hastanelerde kapı süsü yasak mı pandemide
Minikasya feyzos Oda süsletme yasak canım. Kapı süsü birde standlı balon alırsın kağı önüne onlar serbest
feyzos NilayRuya evet orası da o hastane için duymadım yasak yazmıştı sade yazan kişi hastane belirtmemiş acaba orada da yasak mıdır diye merak ettim arayıp sormak da saçma geldi kapı süsü yasak mı diye 😅😂😂😂
Minikasya feyzos Ben ilk bebeğimi orda doğurdum. Hayrettin bey vardı. Muhteşem bi doktordu. Eli o kadar hafif. Ertesi gün ayaklanıp 3.gün hatta işe uğraşmıştım. Halen ordamı doktor merak ettim
NilayRuya feyzos yaaa çok az kalmış benimde Mayıs’ta inşallah ☺️ Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Beyzan feyzos bazı hastanelerde yasak evet direk onlara sormak lazım benim hastanemde odaya her türlü süs eşyası yasak
feyzos NilayRuya benim ikinci doğumum ilki de orda olmuştu hoş kapı süsüm de yok isme karar veremedik diye bir haftada yetişen birşey sipariş edeyim dedim ama o yazıyı görünce yasaksa şu saatten sonra kargo gelecek mi diye stres olmaya gerek yok diyodum 😂
BebegimleYeniHayat_34 feyzos bizim hastanede de sadece kapı süsüne izin veriyorlar oda süslemesi yasak dediler