Dlnugurlu bi stresin oluyor şimdi bi de keyfi istemiştim sezeryanı azcıkda vicdan azabım vardı ama doğumhaneye girğnce kalmadı hiç biri. normal doğum yapanların çığlıkları ağıtlarını duyunca dedim ki evet doğru karar. benim en çok çekindiğim zırt pırt alttan muayene, hoş sezeryanda olsan her tarafını açıyorlar, bir hafta öncesinden kişsel temizliğini yapsan iyi olur ben öyle yaptım hiç unatıp sıkılmadım şükür, neyse olabildiğince erjen git o gün bn trafik yüzünden geç kaldım bi koşturma ile aldılar. anastezi ekibi çok tatlı, doktorumuzda rahat, uyuşunca hmn başlıyorlar bnmkini alırken zorlandık dedi doktor bana hemen çıktı gibi geldi😊miyomum varmış onuda aldı aradan, normal doğuramazmışım zaten minikimi kafası büyükmüş😊sonrası biraz sıkıntılıydı bnm için odaya geliosun doktorlar karnına basıp rahmi boşaltmaya çalışıyorlar bnm kanamam çoktu biraz tedirgin oldular. o acılıydı bnm için. o gün gün boyu birkaçkere basıp kanı boşaltıyorlar. mutlaka hastabezi al, ben depend aldım daha yeni kullanmaya başladım 3. gündeyim. eşime aldırtmışlar bnmde. süslü püslü gecelik almıştım saten pijama almıştım hiç birini giyrmedim. ucuz geceliklerden 2 tane almıştım onları hiydim bir de eşimin tşörtlerini. altta hasta bezi bağlı kalıyor üstüne ppikeyi çekiyorsun rahatsın yani bu konuda özel odada, wc banyosu var, kendi havlu kağıt gibi şeylerini götürebilirsin. çocuk için kalın battaniyen olsun kontroller için Baya dolandırıyotlar binalarda. ptima bez vetio 4 tane, yinede yetmio muylaka götür bezi çok çok, gögüş ucu kremi mutlaka götür yanıyorum şuan emilmektenyemekleri fena değil dağıtanlar biraz, aceleci, dolap var o dada. bişeylergötürebilirsin ziyaretçi yok diolar ama bizimkiler 5 e kadar odamıza gelebildiler. termosla çay fln getirdiler. babaya yedekli git, sen yürüyemiyosun bebeği o götürüp getiriyor. aklıma gelenler bunlarvarsa sorun cevaplarım😊