Sedatastan Kızlar pembe akıntı şeklinde kanamam oldu çok korkuyorum normal mi doktora gitmem gereklimi ?
Papl Sedatastan leke şeklinde geliyorsa yerleşme kanaması olabilir canım ama yoğun ve kırmızı geliyorsa doktora git direkt 😊
Buseumut2011 Sedatastan eğer çok az ise kanamanız yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu 5.haftada endişelenme ama eğer devam eden bi kanama ise doktora gidin tabiki
Kybusr Sedatastan acile gidin içiniz rahat etsin iğne ve fitil verir atlatırsınız bana da aynısı olmuştu
Sita3434 Gebelikte lekelenmenin hiçbiri normal değil araştırın isterseniz rengi ne olursa olsun doktora gidilmeli hatta bazı doktorlar kanama alanı görmese dahi lekelenme olduğu için takviye veriyor demek ki önemli
belisslinaa Sita3434 evet doğru bende kahverengi akıntı vardı normal mi demiştim normal diyemeyiz demişti progestan kullandım 10 gün geçti sonra
belisslinaa Sita3434 sağ ol canım sana da geçmiş olsun kaç haftalıksın ben atlatalı bir ay oldu çok şükür
Sita3434 belisslinaa oldukça yeni canım 7+1 bir haftadır kullanıyorum yarın kontrolüm var insallah biraz daha yoluna girmiştir her sey
Sita3434 belisslinaa masallah canım insallah benim de geçer iğne de verdi bana bitti iğnelerim kontrolüm yarın. Sen ne kadar kullandın çok uzun sürdü mü bitmesi benim içerde kanama alanı var maalesef
Aysen3434 Sedatastan bende de pembe akıntı geldi bugun. 7+6 yim. Yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek. Ama benjm akintim biraz oldu kesildi daha sonra suan yok yani..
Symust Merhabalar bende 5+1 hamileyim bu ikinci hamileliğim ilki 8 haftalıkken düşmüştü şuna yine kanamam var doktor yerleşme kanaması dedi ama ben çok korkuyorum dua edelim birbirimize arkadaşlar
gizem61 Sedatastan 13.haftama kadar inatla kleke ve kan geldi progestan kullandım hep şükür şimdi iyiyim 17.haftqdayım
Sedatastan gizem61 doktorum gebeliğimi öğrendiğim an düşük riskin yok ama olusmaması için progestan veriyorım dedi günde 2 kere içiyorum . Takio edicem akıntıyı kan gibi olursa öyle giderim o zaman ☹️☹️ Ama içimde hep bir korku 😭
ebrukerm gizem61 gercekten mi ya ben 12.haftamdaym dun kan geldi diye apar topar hastaneye gittim idrar yolları enfeksiyonu cıktı.hap verdi bebek iyi ultrasona gerek yok dedi acilde ozele gitmistm ama icim hic rahat etmedi iyi midir ki bebegim.Sen boyle yazinca umutlandim
Aysem3338 Sedatastan normal cnm bendede oldu doktoruma sordum kırmızı renkte olmadığı sürece zararı yok dedi