2baby1cat Ben 39+4hala açılma yok dün çayı muayenesi oldum doktorum biraz zorlıycam açılmayı tetiklemek için dedi kanamam oldu biraz normal dedi ama bugün hala kahverengi leke gibi geliyor doktorum normal demişti ama sizde böyle bir durum yaşadınız mı
Buseumut2011 2baby1cat evet normalmiş banada muayeneden sonda lekelenme veya kanama olabilir endişelenme dedi
Buseumut2011 Mervekrrsln sancılarınız nasıl düzenli mi? Bana doktorum 5 dk 1e düştüğünde mutlaka gel dedi
Buseumut2011 _imra_1213 hayır şuan herşey normal ilerliyo sancılarım gelene kadar beklicez bakalım gelicek mi
Mavi-elif Buseumut2011 iki gündür açıklık için alttan muayene oluyorum bu sabah kanamam oldu biraz ama doktor açıklığın yok dedi rahim ağzı yumuşamış dedi. Alttan elle muayenede canım acıdı biraz çatı muayaneside böyle zormu acaba
Buseumut2011 Deryaaselll canım ben 1 haftadır düzenli olarak pilates topu üzerinde hareketler yapıyorum squat yapıyorum Ayriyetten de belki de o tetiklemiştir açıklığı falan
Buseumut2011 Deryaaselll bide günde 2 kez sabah akşam duşa gir özel bölgene bol bol sıcak su tut dedi sizde deneyin
xelifgulxx Buseumut2011 37+5 de suyum geldi evdeyken hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı sabahına doğurdum
Buseumut2011 xelifgulxx benim daha duyum yada nişanımda gelmedi nasıl olucak bilmiyorum kaç kg doğdu bebeğiniz
Buseumut2011 Mavi-elif canım çatı muaynesi de o oluyo zaten alttan elle muayne ediyo içerde parmaklarıyla ölçüyo zaten açıklık varsa muayeneye göre de bilgilendiriyo zaten
xelifgulxx Buseumut2011 inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum ben doktora sorardım kilosunu boyunu söylemezdi
Mavi-elif _imra_1213 anladm teşekkür ederim sizlerdede muayene sonrası kanama oldumu acaba. Normal lekelenmeden ziyade bende sümüksü yapışkan pıhtılı kan (nişan olabilir mi)geldi 35 haftadaym henüz sancı çok hafif var dedi kanama çok olursa gel dedi doktorum
_imra_1213 Mavi-elif bende sadece az kahverengi lekelenme oldu, sizin nişan belirtisi gibi anladığım kadarıyla
Melikeelanur Buseumut2011 bende 37+3 de kızımı kucağıma almistim 3200 doğdu çok şükür iyiydi korkma canım bol squat yap inşallah hayırlıca bı avazda doğum yparsin