Dilara0134 Merhaba sevgili anneler. Doyma hissiyatımı kaybetmiş gibiyim 31 haftalıgız yeni yeni oluşan bişey hani sürekli yemek yeme isteği oluyor içimde tam doydum diyorum yarım saat sürmeden tekrar acıkıyorum benim gibi olan ve önerisi olan varmı acaba
Vildan_C Dilara0134 Beeeen 38. Haftadayım doyduğum bir günü bilmem sürekli canım bişeyler istiyor ama miğdem de çok ağrı olduğu için yiyemiyorum yesem ne olur acaba 😂😂
Duygus123 Dilara0134 26 haftaligiz ben de ayni durumdayim ilk zamanlar cok kotuydu bisey yiyemiyordum simdi acisini cikariyorum😁
Dilara0134 Vildan_C ayy bende çok da kilo aldım aslında ama hala hamur işi pogaca falan dayanamıyorum ki 😅
Birminicikanne Dilara0134 ben daha 11 haftadayım fakat ayni sey biraz önce yediğim seyi biraz sonra tekrar yemek istiyorum, sabah ne yiyecegimi düşünüyorum soonra oglen ne yiyecegimi daha soonra aksami bu kısır döngü hic bitmiyor😫
Dilara0134 Birminicikanne oyyy ilklerde yemesem olurdu ama şuan tazı gibi atlıyorum gözümü açar açmaz açım diyorum 😅
Aysegultkk Dilara0134 28. Haftadayım bulantılarım geçtiğinden beri bende doyumsuzlaştım ha bire acıkıyordum öyleee sanıyormuşş salı gün ki doktor kontrolümde doktorum herşeyin psikolojik olduğunu söyledi yani akşam birşeyler yemeden yatınca bebeğin aç kalmaz gibi konuşmalar yaptı ben yemediğim zaman vicdan azabı çekiyordum aç kalır bebeğim diye ama doktorum da tamamen psikolojik az ve sık yersen daha iyi dedi çarşamba günden beri öyle yapıyorum ve acıkmıyorum da bu arada beyaz ekmeği artık tamamen hayatımdan çıkardım ve akşam meyve yemelerini en çok bunlar yeme isteği uyandırıyormuş 😌
Dilara0134 Aysegultkk ayy harikasın ekmek benim vazgeçilmezim resmen her doktora giderken korkuyorum yine kilo aldın diyicek diye ama yedikçe yiyesim geliyor😅
Mom97 Dilara0134 banada gelecekmi bu his çok merak ediyorum iştahsız hamilelik çok zormuş. yiyebilenler yemek istemiyor yiyemeyenlerin gözü yaşlı 😅🥲
Dilara0134 Mom97 benim çok yakın arkadaşım yediğini içtiğini çıkarıyordu fakat şuan harika başlarda çektigi sorunu çekmiyor Allahım sanada nasip etsin 🤗