Neshe08 Yanı son yumurtlama günüm o gunlerdeydı uygulamada onu öyle gosterıyodu 30 unda adet olmama gerekıyodu olmadım 2 sınde test yaptım pozıtıftı arada 15 gün vardı
Bfduam minikcivcivim canım hamd olsun sen nasılsın? Bebiş inş iyi gidiyordur sağlıkla kucağına alırsın inş. 6 gün geciktim bu ay sonra adet oldum.
minikcivcivim Bfduam ya 🙏bu ay olur inşalalh canim benim gidicek misin doktora ? Şükür bende iyiyim balim 🌸bebişde büyüyor herhalde pek bir belirtim yok bilemiyorum 🙈perşembe yine gidicem bakalim canim inşallah iyidir 🙏🙏
Bfduam minikcivcivim ins balım, ilk defa nu kadar gecikince bu postu açmıştım:) Kaç haftalık oldu minik?:) Dr dönüşü güzel haberlerini bekliyorum.
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Fatos_teke46 Bfduam rica ederiz 🥰😍 rabbim size ve bebek isteyen herkese gül gibi sağlıkla bebiş versin inşallah 🥰❤️🌺
nazmiyeee Bfduam rica ederiz canım stres yapma rahat ol Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ♥️🤲🏻
minikcivcivim Bfduam strese bağlıca olabilir güzelim stres yapma kendine 🙏 5 +3 haftalığız🌸 elbette canim haber veririm😘 Senden de güzel haberler bekliyorum tabiii🌸🙏
GKBR2 Almla kusura bakmayın geç gördüm aynı hastanede kan verin mümkünse başka hastane olunca değerler yanıltabilir size. Umarım gebelik vardır ☺️
GKBR2 Almla yaaaa. geçmiş olsun.. Rabbim istediğiniz vakit evlat sahibi olmayı nasip etsin herşeyde vardır bi hayr diyelim
Princessmom Bfduam geç yada erken döllenme farketmyor. İlişki üzüernden 12 13 gün geçmesi gerekiyormuş.