Selam kızlar ben buraya bir çok posta defalarca kez yorum yaptım doguramiyorum artık nereye kadar bekliycez diye ☺️ taa ki bebeğim sinyal verene kadar 💕
39+2 de Dr muayenesinde doğum belirtisi olmadığını 40. Haftaya kadar olmazsa bebeğin kakasını yer strese girer bol bol yürüyüş yap dedi Doktorum. Çok korktum gelmeye niyeti yoktu çünkü .. 39+5 oldu kar yağmur derken dışarı çıkıp yürüyüş yapamadım. Ama merdiven çıkıp duşta bol bol sukuat yaptım hala gelmeye niyeti yok sancım bile yoktu. 39+6 oldu sabah uyandığımda çamaşırımda ıslaklık farkettim nişanım gelmiş tabi ben çok mutluyum oğlum geliyor dedim o gün hafif sancılarla geçti ama yalancı sanciymis malesef yine bi hareket yoktu. 40. Haftam oldu Doktor muayenesine gidicem gayet rahat bı şekilde giyindim hazırlığımi yaptım. Muayene oldum 2 cm açıklığım var açıklık olmasa seni almazdım doğuma ama şuan baslatabiliriz doğumu dedi Dr tabi ben suninin acısını hafife alıp tabiki dedim oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyordum 😊 .. 10da yatış işlemlerim oldu covit testi rutin kanlar derken 11:40 da suni verildi. Saat 14:00 de suninin acısını bütün vücudumda hissettim ama pilates sukuat yaptım sürekli hafifletmek için kolay oldu soylenemez ama duşta sancı karşılamak çok iyi geliyor rahatlatıyor muhakkak deneyin 😊 15:00 artık dayanamadım epidural istedim yalvardım resmen ama doktor 8 cm olmuş açıklığın veremem dayan doğuma alicaz dedi o ara ebe geldi sancı geldikçe ikin dedi 5 dk ıkınma ile geçti sonra doğumhaneye alındım 10 dk da dört ıkınma ile oğlum kucagimdaydi mucizevi bişey doğum sancılarım geçmişti. Şimdi oğlum yanımda uyuyor Bu herşeye değer 💕🥰