Anneci61 Aciiill… kizlar 16 haftalik hamileyim dün geceden beri siddetli bas agrisi cekiyorum .. ilacta alamiyorum .. migrenim war cnku etkili ilaclar icmedgim surece gecmez .. ewde yapabilecegm bse war mi acaba?😞
elifnurrrr Anneci61 Nane yağı ile masaj yapabilirsiniz anlınıza bende de migren var nane yağıyla biraz rahatlıyorum
NilayRuya Anneci61 ben tülbent e kolonya döküyorum başıma sarıyorum iyi geliyor. Dolaba patates atın soğutup onu da başınıza satabilirsiniz
Minikbebek25 Anneci61 ensenize buz torbası koyabilirsiniz bana iyi gelmişti ama çok fazla tutmayın ☺️
Kivirciginannesi_ Benim de başlarda çok kötü başı Ağrıyordu . Ilerleyen haftalarda geciyo. Ama bol bol su iç doktor da öyle tavsiye atmıştı. Hormonların artmasından dolayı baş ağrısı gibi nedenler oluyormuş
ysmn_kck17 Anneci61 limon kolonyan ve karabiber vardır illaki . 3 makyaj pamuğa dök onları biraz biraz anlina sar beni rahatlatıyordu .
ysmn_kck17 Anneci61 Yanlız çok abartarak dökme ikisinde benm beynim uyumuştu çok abartmışim karabiberi göz kararı ayarlarsin inşallah faydasını görürsün güzel haberini bekliyorum geçmiş olsun
mlkyll Benim cumartesiden çarşambaya başım ağrıdı ilaç da içemedim dün doktorü sordum parol iç dedi o yüzden buz koydum bana o iyi geldi
Anneci61 ysmn_kck17 denedim ama bi degisiklik olmadi.. tansiyonuma baktrdm 11/7 di o da normal .. cekicem artik boyle. Kizima hamileykende ayni bu donemde migren atagi gecrmistim 10 gun rapor vermisti doktorum bana eve gidip dnlen demisti.. yne o kadr uzun surmesnden korkuyorum😞
Ozgesapmaz Benimde 24saat sürdü. Nane yağı denedim birde eczanede esans tarzı bi yağ vardı o çok iyi yeldi
Anneci61 Minikbebek25 bunuda denemistim bgun o da etki etmedi .. benm migren ataklarm son seviyede .. tuttugu zman komaya sokuyo 😞
Minikbebek25 Anneci61 yaaa kötü olmuş canım çok geçmiş olsun 😔 vardır bı çaresi bı doktoruna sor yinede