irorkay Arkadaşlar gün içinde sadece sağ tarafımda bri ağrı oluyor sağ kasığımda. Normal mi acaba böyle tek taraflı olması?
Mlk8 irorkay geçen bir yazıda okumuştum artik rahim iyice yukarı çıkmaya başladığı için özellikle sag tarafta ani ağrılar olabilir diye.
058elf irorkay benimde o haftalarda sol tarafımda olurdu canım, rahim genişlediği için ağrı oluyomş doktor söylemişti
Denizin irorkay canımmmm evettt doktorum ta 13 cü haftada demişti kız diye , 15 hafta 5 günlükkende kız dedi🧿🙏🥰👧🏼, şuan hissetmek istiyorum artık onu bekliyprum
Denizin irorkay bide canım 13 haftada gittiğimde 2 günlük öndeydi , son gittiğimde bir günlük gerideydi sendede oldumu böyle bişey?
irorkay Denizin benim 3 gün ileride görünüyor hep kuzum bu gittiğimde de öyleydi. Ben de yeni 4 lü tarama yaptırdım canım
Rmys11 irorkay bende 16 haftalığım kasık ağrısı oluyor bide şey sorucam karnım sert oluyo bazen sizinde öyle mi
Denizin irorkay hayırlı olsun canım bakalım 🙏🧿ben doktor isterse yaptırırım istemedi bende yaptırmadım canım
Rmys11 irorkay şey mesela sırt üstü yattığımda sol tarafım semsert oluyo yada tüm karnım normalde siz dokunduğunuzda nasıl sertlik var mı yoksa eskisi gibi yumuşak mı