sena1608 Merhaba anneler😊 Aranızda detaylı ultrason yaptırmayan var mı acaba ? Yaptırılması çok önemli mi sizce
anneadayi33 sena1608 tabi ki de önemli yaptırmak istemeyen ne kadar çok anne adayı var damarlara kadar bakıyorlar Allah korusun bir şey olsa olumsuz önceden önemlimini alır ona göre tedavi başlar doktorunuz
Canlarimbenimm sena1608 yaptirdim devlette 5 dakika bile sürmedi cnm yatmamla kalkmam bir oldu normal dediler bisey sormadim bile 🤷♀️
BegumIscanTunc belisslinaa acaba kaç hafta arasında yapılıyor bende yaptıracam ama hafta ile alakalı bir şey bulamadım 🥺
sena1608 anneadayi33 Genelde bebeklerde sorun olsa bile anne karnında müdahale çokda mümkün olmuyor. Doktorum suanlik her şey normal dedi. Ama detaylıda bı sizlere sormak istedim😊
sena1608 Canlarimbenimm Normalde detaylı ultrason 30-40 dakika sürmekte. Ama maalesef bazen böyle ilgilenmiyorlar
Ebrulisss Haftayim ve pazartesi yaptiracagiz insallah doktorum o zamana randevu verdi bana canim . Onemli birsey bence ben oyle düşünüyorum kesinlikle yapılması gerek