Portakalgeliyor irorkay yanii kız mı erkek mi bak tutturduysam 4 te 4 olcakk 😂😂😂 önemlii benim için hahaha sağlıkla gelsin yavrun canım
irorkay Portakalgeliyor ahaha erkekmiş canım ama burada kime sorduysam herkes kız demişti biz de kız sanıyorduk o yüzden şok olduk duyunca 🤣🤣 @bsrabozkurt
irorkay Sermec27 12 de bulunamamıştı canım pozisyon uygun değildi ama burada herkes kız demişti. İstisnasız 🤣 16 da gördü erkekmiş biz de çok şaşırmıştk o yüzden 🤣
Portakalgeliyor irorkay oleyy tutturdum var mı cinsiyet tahmini isteyennn 😂😂😂 allah sağlıkla tez zamanda kavuştursun canım
Gulsen4224 Portakalgeliyor hadi hayırlısı olsun balım da 🙈😂🤭abla da oldum hanım da anlamadım gitti çok büyük sayılmam aslında ama 🤭😅😅🙈
irorkay Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/L4svjQ Gülşencim ısrarla kız diye tahminde bulunduğun miniğim meğer erkekmiş saklamış bizlerden hep burada 🙊🤣🤣🤣🤣
Mnevvr53 Gulsen4224 canim benim benimkini bildin valla 3 kez sordurttum 3 kez erkek dedi doktorum dunde ayrintilida sordum kesin erkek dedi 😄😄 tesekkur ederim canim
Portakalgeliyor irorkay inşallah çok teşekkür ederim çok güzel zaman geçirdim bunun içinde hepinize teşekkür ediyorum 🌸🕊
nevingny Portakalgeliyor doktor öyle dedi ama bana sanki bir daha ki gittiğimde kız diyecekmiş gibi geliyor. Gerçi dört kontroldür aynısını söylüyor
Portakalgeliyor Gulsen4224 abla az kalmış allah sağlıkla kavuştursun yavrunu allah uzun ömür versin inşallah bu minik portakallı unutma sana yazacağımmm 😍😘 öptüm sizi allaha emanet olunn görüşürüzzz