Htcyalmanci ben o doktora hiç denk gelmedim iyiki de denk gelmemişim. İki tane doktora denk geldim ikisi de iyiydi yani kırıcı konuşmayı bırak istediğim her sorunun cevabını gayet nazik bir şekilde aldım.. Biraz da doktora bağlı canım ya
Ankara şehir hastanesine gittim
Htcyalmanci bnde geçen hafta gittim ne biliyim ilgilendi baktı baya uzun baktı hatta sorularım çok dedim tek tek cevapladı çarpıntım var dedim kardiyoloji ye gönderdi hatta bı kaç kez girdim odaya bisiler daha sormaya yine ilgilendi sağolsun resim istedim 2 tane verdi ultrason makinesi de kötüymüş hocam dedim güldüm oda güldü bu oda böyle malesef dedi . Haftaya tekrar aldım randevu sonuç gostercem bilemedim şimdi belki sinirli bı anı olabilir
Beyzanursenn bende çok övüldüğü için gitmiştim pişman etti
Ayten-1907 burda çok övüldüğü için gitmiştim randevu bulunamıyor falan dediler bende gerçekten birşey sandım ona randevu almak için bir hafta mhrs sisteminden uğraştım sürekli takip ettim ama çok pişman oldum
Melikeelanur bilmiyorum bana mı denk geliyor anlamıyorum ama pişman oldum o doktora gittiğime
Htcyalmanci anladım canım oluyo bazen tabi
Bende geçen ay gitmiştim necati beye sizin dediğiniz gibi burda çok memnun kaldıkları için tercih etmiştim ama beni de pişman ettirdi çok ilgisizdi dediğiniz gibi gelen hastaları hep tersledi yanındaki hemşiresiyle birlikte beni 4 kez nstye soktu her seferinde bu olmamış dedi baya korkuttu beni bebeğini hissediyor musun diye ertesi gün başka özelden bi doktora göründüm hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi bi daha da töbe ettim devlete gitmeyeceğime
Htcyalmanci Bugun bende gittim gayet iyi bi doktor sakin terslemiyo insani sedyeden kalkarken bile kolundan tutup kaldiriyo diger doktorlar gibi sedyede birakmiyo zorla kendin kalkiyon
Merveakbb aynı kişi mi 😒bu doktorun iki kişiliği var herhalde hangisine denk gelirsen
Htcyalmanci Aylardır gidiyorum asla da böyle şeylerle karşılaşmadım hemde asla. Ne suratını asar ne ters davranır ne de kötü konuşur bir kere dahi olsa denk gelirdim diye düşünüyorum 😊
Sizin beklentiniz mi yüksekti acaba çünkü asla hava yapmasını gerektirecek bi durum yok 😑
Yani üzüldüm açıkcası ya gerçekten böyle biri olsa aylarca denk gelirdim bu hallerine 😏
Kapıda duran gebelere söylenmesi çok normal sıra almadan girmeye çalışanlar oluyor adı yanmasına yakın kapıda bekleyenler oluyor adam defalarca uyarıyor defalarca ama kimse koltuklarda beklemiyor o yüzdendir muhtemelen😊
Beyzanursenn Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz 🤗
Htcyalmanci Bilmiyorum ama çok iyi bi doktor sakin yani normalde devlet hastanesindekiler tersler hemşireleri bile çok iydi
Beyziikoo beklenti tatbiki vardı burda ki yorumlara bakınca insan ilgi alaka bekliyor sorduğu soruların cevabını bile sisteme kaydetmemiş perinatoloji bölümüne sevk yapmış sistemde gözükmüyor diğer doktorlar bilgilere bakacak kimse bilgilerimi bulamıyor herkes kapısını kapatıyor muayene yaparken onun kapısı açık tapiki dalarlar içeriye içeride üç dört hastaya birden ayakta muayene yapıyor resmen sana soru sorarken başkalarının sorusunu yanıtlıyor seni unutuyor yani ilgisiz alakasız bir doktor bence şunu da belirtmek istiyorum ben gittiğimde maskesini çıkartmıştı o kadar hasta var orda bazen takıyor bazen çıkarıyor ben bu doktora hiçbir anlam veremedim gerçekten
Htcyalmanci Ayy valla inanın ben hâlâ aynı kişiden bahsettiğimize inanamıyorum yani çok şaşkınım ve sizin adınıza üzüldüm memnun kalmanızı o anlara şahit olmamanızı çok isterdim yani 🙁🙁
Pazartesi bir daha randevum var çok merak ediyorum doktorumun son halini😄😄
Muayeneler de kapılar kapatılmıyor artık pandemiden kaynaklı hepsinin açık valla kimse kapatamıyor içeride cam olmayan odalar var çünkü havalandırmak amaçlı kapılar açık bırakılıyor diğer poliklinikler de aynı 😑
Ama inşaAllah bir daha giderseniz memnun kalırsınız benim tanıdığım insan ile karşılaşırsınız🙆♀️🤗🤗
Beyziikoo memnun olup çok başka şeyler yazmak isterdim ama maalesef olsun en azından sizin gibi memnun olanlar var demekki bu doktorda sıkıntı var ben perinatoloji bölümünde muayene oldum sonrasında herkesin kapısı kapalıydı hemşire sırası geleni kendisi dışarı çıkıp çağırıyordu diğer polikilinik muayene odalarının da kapıları kapalıydı
Htcyalmanci Riskli gebelik bölümü boş oluyor zaten yani ben gittiğim de öyleydi kardiyolojiye de yönlendirmişti mesela hemen alt katında orada da kapıları açıktı ve bomboştu sanırım en kalabalık gebelik polikliniği oluyor onu fark ettim😑
Bebeğiniz iyi olsun da elbet bi doktor bulunur herkes aynı şeylerden memnun kalacak diye bir şey yok 🤗
Önerilen diğer doktorlara gittiniz mi peki😊
Htcyalmanci başka Bi doktora git istersen canım dediğim gibi iki doktora gittim iyi denk geldi