Gulisko Arkadaşlar 2 aylık hamileyim ama hala avrupa yakasında iyi bir hastane ve hekim bulamadım özel veya devlet önerilerilerini bekliyorum 🙏
Senaz_1 Gulisko esenler medipol mega , Prof.dr. Huriye Ayşe Parlakgümüş gerçekten çok güzel bir doktor bende 3,5 aylık hamileyim kendisine 2. Ayımda gittim
[silindi] Gulisko Sisli Fulya’da ozel muayenede Dr. Arzu Cagdas’a gidiyorum. Feminen Kadin Sagligi Merkezinde. Muayene ucreti 400 TL.
Senaz_1 Gulisko 450 veya 500tl olması lazım özel sigortam olduğu için ücret ödemiyorum o açıdan tam bilmiyorum hastaneden arayarak bilgi alabilirsiniz
berraninannesi Gaziosmanpaşa ya bağlı Başarı Hastanesi var en başından beri oraya gidiyorum çok memnunum doktorum çağla jasmin sezer
berraninannesi Beyzabuglem o doktor da çok iyi detaylıda ona gitmiştim çok güzel detaylı anlatıyor ilgileniyor. Muayene ücreti aynı mı peki 160₺ mi
aleynauynk Bht clinic halkali op. Dr soner pul a gidiyorum gercekten cok samimi icten sizi rahatlatan her sorunuza cevap veren cok iyi bi doktor cok memnunum kendisinden. Muayne ucreti 250 civariydi yanlis hatirlamiyorsam