Mevldee Merhaba güzel annelerrr Reglim 4 gün gecikti dün beta hcg verdim 11 çıktı cuma tekrar kan testi istedi doktorum ama hamilesin dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı artış olur mu ?
Aszey2012 Mevldee merhaba en güzel anne bencede hamilesin kendine hiç stres yapmadan sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına en güzel şekilde alcaksın Allah’ın izniyle 🥰😊
Seyda652 Bende gebeliğimde kan vermiştim tam adetimden bir gün önce 74 çıkmıştı iki gün sonrada 200 lerin üstündeydi düzenli arttıgı sürece inşallah bi sıkıntı olmaz
Mevldee glsnbr Benim de bu şekilde olur umarım bugün vericem testi. Bu arada hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🌸🤍
Almla Mevldee bnde suan senn gibiyim canm salı günü evde test yaptım çift çizgi oldu kan verdım 32 oldu başka hastanede Perşembe verdım 41′5 oldu Pazartesi tekrardan istedi başka hastane olması bile etkiliyor dedı rahim duvarın kalınlaşmış dedı Buda güzel birsey dedı
Papl Mevldee benim adetime 4 gün varken evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 111.1 çıkmıştı belki geç döllenme olabilir canım içini ferah tut 😊
Beyzan Mevldee ben 13 le öğrendim henüz adetim geçmeden sonra 65 filan olmuştu 3-4 gün sonra 100 leri gördü derken gün geldi kese göründü inşallah senin de oyle olur Allah’ın izniyle
Almla Mevldee canm ama ben farklı hastaneler de verdm bir sıkıntı görmedi doktor güzel dedi rahim duvarın kalınlaşmış bu çok güzel dedı