Annebebekli Merhabalar, 9+5 haftalık hamileyim belim kuyruk sokumumun üstü çok ağrıyor bu durumu yaşayan var mı?
YuvarlanamayanPandaa Annebebekli 7 haftalık hamileyim bendede var çok şiddetli yarın doktora gidecegim soraacagım
patuli Annebebekli bende de arada oluyor 13+2 yiz. Sırt ağrımda var. Bazen covid miyim diye düşünmeden edemiyorum
belisslinaa Annebebekli bu haftalar çok çok normal. Rahim büyüyor ve dolayısıyla tarif ettiğiniz yere ağrı ve kramplar girebiliyor. Endişe etmenize gerek yok biraz istirahat iyi gelecektir. Ortapedilik bi durum söz konusu değildir. İyi akşamlar..
Annebebekli Ben doktoruma sordum hamilelikle ilgili değildir dedi ya yanlış oturmuşsundur yada yatmişsındir dedi. Olmadı ortapediye gidicem bende
16evin Annebebekli bende 13 haftalık hamileyim ve bugün belim çok ağrıyordu sürekli bı akıntı hissettiğimde tuvalete koşuyordum acaba kanama mı oluyor diye inşallah normaldir ya
16evin patuli sırt ağrım hayret bugün yok genelde hep sırtım da bı ağrı oluyordu ama artık alıştım çok şiddetli bı ağrı değildi diye