Sanemklcaydnz Bükre ismi nasıl kızlar çok sinirleniyorum herkes bükre ne diyo özellikle çok bilmişler.
BTSG04 Sanemklcaydnz kimseyi dinlemeyin herkese göre isim seçecek değiliz o sizin yavrunuz istediğinizi koyarsınız. Bence güzel isim anlamı ne?
Krtalzyn Sanemklcaydnz herkesi memnun etmeye çalırsan isimsiz kalır çocuk ne isim bulursan bul laf edecek birileri çıkar o yüzden içine sineni koy
milena11 Sanemklcaydnz son karar senin tabiki kimseyi takma ama iyice araştır alternatif olabilecek isimlerde seç. Hamilelik psikolojisinden belki bazen herkes bişe deyince inadına yapmak istiyorsun sonradan pişman oluyorsun. O yüzden iyi düşün canım benim
Morvy Sanemklcaydnz aman kime ne☺️Bükreyi ilk defa duyuyorum Bukre ismini biliyorum kulaga hos geliyor
Sanemklcaydnz BTSG04 sabah vakti demek kuranda geçiyor ilk gördüğüm anda bu dedim ama insanlar saçma sapan şeyler diyo çok değişikmiş bencede çok değişik değil
Sanemklcaydnz Morvy aynen bende ilk gördüğümde çok hoş demiştim hamile kaldığımdan bu yana bükre diyorum 😊
Selmakrkrt Sanemklcaydnz ya bende de aynısını diolar cinsiyetimiz belli değil daha ama kızım olursa “aymesev” koymak istiyorum deediğimde ay o nasıl isim çocuguna seslenmeyiz sevmeyiz bilmem ne saçma sapan şeyler😒