mlkkk Burcuburcuylz beta değerinizi iki günde bir iki kat artırarak hesaplayın 3bin üstü olduğunuzda karından ultrasonla görülür
Burcuburcuylz Dün beta değerim 2142 di birdaha sağlık ocağında bakarlar mı alttan baktırmak istemiyorum
Melih_funda Haftada hamileliğimi öğrendim 5+6 da ilk muayenede hem kese hem kalp atışını duyduk çok şükür 🌸🥰🤲🏻
[silindi] 4+5 kese göründü 6+6 kalp sesini duyduk sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah değeriniz şuan yüksek zaten bence bir kaç gün sonra verin beta hcg ona göre kendinize dr belirlersiniz keseniz görünür inşallah ❤
yasemin257 Burcuburcuylz ogrendikten bi hafta sonra gordum ben hemde karindan. Bi hafta sonrada kalp atislarini duydum.
tugbakaragul Benim 5. Haftam değerim 6900 çıktı ve kesemizi bugün gördük. Haftaya cuma gel kalp atışını duyarız muhtemelen dedi. 5. Haftadan itibaren görünebiliyor. 😊
Elffnur Burcuburcuylz bende bugün gittim 5.haftama yeni girdm bugüm gördük iki hfta sonra kalp atışları için çağırdı
elisa123 Burcuburcuylz 5. hafta da keseyi gördük canım karından gördü ama çok küçük dedi doktorumuz alttan bakarsak daha iyi görürüz dedi izin verdim baktım daha net gördü vajinal muanenin bebege zararı yokmuş operatör doktorum