Pinar1234- Iyi günler hanımlar benim bebek 34+2 haftada 2400 kiloydu. Doktor kilosu haftası ile uyumlu dedi ama bana biraz az geldi sizin genişler nasil acaba ?
sumeyye60 Pinar1234- 34+4′te 2743 gr çıkmıştı ama 2 hafta kadar ileride görünüyordu. O yüzden doktorun dediği gibi sizinki haftası ile uyumlu 🤰
Gokceeeee-_ Pinar1234- Ben 28 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1.500 gram bilmiyorum ki iyi mi kötü mü iri olucak bebeğin dedi doktorum ama hayırlısı sağlıklı olsunlar da bence kilosu iyi bebeğinizin
Azad54 Benim de 34 haftalık bugün gittim 2300 dedi. Sağlıklı olsun da dogudunda alır inş.ilk gebeliğim de 3.750 doğdu oğlum bu galiba zayıf olacak.iştahım yok hala
Esin25 sumeyye60 benimde öyle kendi haftamda gidiyorum ½ hafta ilerden gidiyor bebeğim 29 haftalarda kaçtı bebeğnizin kilosu doktor ne diyor kilosu için doğum zamanı için fark edermi acaba doğum trhi erken olurmu
Azad54 Pinar1234- aslında muz ceviz kaşar çok yiyorum yoğurt yiyorum. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil
Esin25 Gokceeeee-_ brnde 29 da gittiğimde 1657 çıkmıştı doktor banada iri bebek olablir demişti ama bilmiyorum sağlıklı olsunlarda inşallah
2baby1cat Pinar1234- bizimkisi kız ama hiç gelmeye niyetli değil 30+6 olduk ne ağrı ne sancı ne açılma hiç belirtimiz yok. 40 haftanın sonuna kadar bekleyelim dedi doktorum sonra suni sancı deniycez mecbur umarım kendi sancılarımla normal doğum gerçekleştiririm 😊😊