Nureymen89 Kahve ve pembemsi akıntım oldugu için bugun proluton iğne vurundum progestanda verdi dr İğneyi vuruldugum aynı gun progestanıda vajinal yoldan alabılırmıyım bilgisi olan varmı dra sormak aklıma gelmedi
karabc Nureymen89 vajinal yoldan almanız emin olun daha hızlı etki ediyor ben 3 ay kullandım 2 günde bir iğne vuruldum her gün progestan fitil kullandım şükür kanamam geçti
Gizoos Nureymen89 kullanabilirsin canım ben 2 aydır her hafta hem iğne oluyorum hergünde fitil olarak 2 tane kullanıyorum
Ekvatoral Nureymen89 benim doktorum fitil için doğal progesteron o aksatmadan kullan demişti bana iğne vermedi.
Nisanurcilek Bende bugün kanamadan dolayı gittim bana da fitil verdi 9+1 haftalığım sizde de kanama oldu mu ben çok korktum
Nureymen89 Nisanurcilek gecmiş olsun bende akıntı şeklinde oldu kese etrafındada varmmş kanama alanı ilk hamılelıgımdede vardı😔 iğne falan vermemıstı dr
Nureymen89 Gizoos teşekkürler bana da sabah aksam yazmıs bu aksam deniycem koymayı becerebılırım ınsAllah
Gizoos Nureymen89 becerirsin canım hiç endişe etme doktorun söylemediysen bir bilgi daha iyice ıslat öyle koy. Birde bir kısmı akıntı olarak geri geliyor korkma
Nisanurcilek @Nureymen89 bana da iğne vermedi korkma dedi ama yine de korkuyorum çok bişey olursa diye progestron verdi sadece Pazartesi tekrar gidicem dua eder misiniz bana da lütfen 🙏