Anneyimm2 Kızlar az once portakal limon greyfurt sıktım yarım bardak yok bile belki tadına baktım hemen sonra ellerim titremeye başladı halsizlik basladı bunlara baglı olabilir mıkı
gel_artik_bebegim Anneyimm2 bunlardan kaynaklı değildir cnm denk gelmistir başka birseydendir bunlar verse verse enerji verir
merveklyc Anneyimm2 Ben de içiyorum öyle bı sorunla karşılaşmadım belki tansiyonunuzu düşürmüş olabilir
Beyzan Anneyimm2 tansiyonunj düşürmüş greyfurt çok etklili bir meyve zaten narenciyeler genel olarak tansiyon düşürücü
Dilara0 Anneyimm2 limon hariç hergun potakal ve greyfurt suyu içiyorum koca bardak hemde ama limonu bilmiyorm arkadaşın dediği gibi tansiyon olabilir belki cnm geçmiş olsun
Sedaerhan Anneyimm2 şekeriniz düşmüş olabilir yani takip edin aletiniz varsa yoksa açlık tokluk şekeri verin bende de el de ara ara titreme oldu doktor ya tansiyon ya şeker dedi
Anneyimm2 Sedaerhan aletim yok hamılelıgımın ilk haftaların da sekerim aclık 90cıkmıstı doktor bısey demedı ama saglık ocağından kontrol gittim dikkat et dediler aclık biraz fazla demıstı hemsıre ondan olabilir o zaman
Sedaerhan Anneyimm2 sabah aç karnına ölçün birde akşam yemekten bir saat sonra ölçün tekrar titreme olursa