anokta Gulsahmesut merhaba daha bugün oldu bana, ben de 13 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittiğimizde sordum ani kramplar olabilirmiş hareketle. Sorun yok dedi. Anlık sonuçta. Uzun süreli agri olmasın yeter ki
Gulsahmesut anokta sagol canim aman bebeklerimiz saglikli olsun da katlanacagiz bir takim agrilara acilara 😊
Mls123456 Gulsahmesut olmazmi bende tek bana mı böyle oluyo saniyodum bazen hapsururken yatar pozisyonda oluyodum Karnım çok aciyo hapsuruk geldiği zmn oturuyorum hemen
miniginannesi9 Gulsahmesut bende de olurdu, hapsirirken bacaklarımı kendime doğru çekince acıma olmuyordu
1prensesgeliyor Gulsahmesut bende normalde cok hapsuran biriyim alerjim var ama hamile kaldığım günden beri ne hikmetse hapsurmam kesildi. yeni hali aldik onun tüyüne ragmen hic hapsurmuyorum cok şaşırıyoruz bizde. 😂
Gulsahmesut 1prensesgeliyor benim de tam tersi alerjim tuttu hamilelikte hapsirmaktan başım ağrıyor 🙄 burnumun ici ödem topladi resmen
aannepandaa Gulsahmesut şimdi karnın kasılır sonra altına kaçırırsın.. 😁 ahh bu bebişler neler yapıyor analarına. Ben önceden hapşururken kendimi sıkardım. Şimdi karnım acımasın diye olabildiğine hapşuruyorum ve her hapşurmada 🤭 altıma kaçırıyorum..
Gulsahmesut aannepandaa 😅😅 ya sormayın cidden öyle.. tutmadim kendimi buraya yazan anneleri dinledim denedim kac kere altima kaçırdım 😂🤭