Kızlar ben burda hep doğum hikayelerini okuyup duygulanıp tecrübelerinizi hep aklıma not ediyordum sonunda benim doğum hikayemi de yazmak kısmet oldu :)
21 Şubat’ta doğurmaya çok odaklanmıştım ondan mıdır bilmem 😅 gece 12 de yarım saatte bir gelen kasılmalarımı farkettim yatınca sonra takip etmeye başladım 3 e doğru beş dakikada bir gelmeye başladı ama öyle dayanılmaz bir acı yok çok hafif geliyor ben korkup telaşlandım tabi :) kayınvalidemgilde kaldığım için onları uyandırdım hastaneye gittik nst de sancım çıkmadı eve muayene etti sıfır açıklık dedi eve geldik ama benim sancılarım hala devam ediyordu derken ben sancıları ertesi gün gece 11 e kadar çektim yine on dakikada bire düşünce hastaneye gittik nst de yine sancı çıkmadı ama 2 cm açıklık vardı yine eve döndüm 🤦🏻♀️ bu kez annem de gelmişti yanıma neyse eve döndüm ama sancılarım aşırı şiddetli gelmeye başladı her sancı geldiğinde yere çömeldim gittiğinde yürüyordum derken saat gece 4 oldu ben artık dayanamıyordum gidip epidural yaptıralım demeye başladım 4 buçukta hastaneye gittik yine nst ye bağladılar yine sancı çıkmıyor ama ben yatamıyorum dayanamıyorum ıkınma hissi geliyor dedim ebeye beni direk çatala aldı bi kontrol edelim diye baktı ve tam açıklık dedi inanamadım nasıl yani doğuyor mu şimdi dedim 🤭 bana nasıl ıkınmam gerektiğini anlattı ilk yapışımda beceremedim tekrar anlattı ve üç ıkınmayla bebeğim doğmuştu dört buçukta epidural için gittiğim hastanede 5 i beş geçe bebeğimi kucağıma almıştım herşey o an o kadar hızlı oldu ki şok oldum bitti mi yani demekten gözlerimle oğluşumu hazırlamalarını izlemekten dikişlerime odaklanmadım bile 😅 kaç dikişin olduğunu söylemedi ebe 3-4 tane dedi sadece kestiği anı sızı olarak hissettim dikerken uyuşturduğu için acı hissetmedim. Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım 🤗 herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim 🤗🌺