blackwhite 23+6 yım sürekli kulagım tıkanıyormuş gibi nefesimi duyuyorum günün her dk böyle geçiyor sanki özellikle yorulunca çok rahatsız edici :( dr normal Dedi ama çözümü olsa iyi olur 😭
sevginanc blackwhite Benim 8. haftada başladı 33 haftalık olduk hala geçmedi.İki kez kulak burun boğaza gittim,kadın doğum doktoruma da sordum normal dediler yapabilecekleri hiçbir şey yok malesef 😕 Doğumu bekliyorum artık geçsin diye.
Esracim blackwhite tıkanıklığı derken dolu gibi mi bende 17+2 deyim sol kulağım oglenleyin dolu gibi dokununca ağrı var bir iki saate geçiyor 😐
sevginanc blackwhite Uzanınca olmuyor,uzun süre ayakta kalınca oluyor.Çok sinir bozucu bir durum,konuşunca sesim kulağımda yankılanıyor öyle olunca kimseyle konuşmak bile istemiyorum 😕
Geencanne sevginanc benimde öyleyde kulağım tıkanıyordu garip bişey ama kulağım öyle tıkanınca kafamı aşağı eğiyordum 2-3 saniye öyle durup kaldırınca düzeliyordu sonra yine tıkanıyor gibi oluyordu anlık düzelme
blackwhite Geencanne merdiven çıkınca yürüyüşte falan oluyor Benimde senin yaptığını bir deneyim bakıyım