elifmom2 Tugcetatli normal canım betanın 3000 üstü olması lazım iki günde bir katlanıyor ya onu hesaplayarak doktora oyle git bence gorunmez su an
AltinYildizMom Tugcetatli Tugcetatli normal gibi 3000 üstü hatta 5000 gibi gitsen daha net görebilirsin bu arada vajinal baktılar mı
Tugcetatli elifmom2 pazartesi tekrar gidicem bugun kan verdim yine bazen gec gorunebilir diyorlar ama🤷
MomMomMom377 Beta 1000-1500 ün üstüne çıkınca ultrasonda görünür hale geliyor 😌 şu an öneml" olan düzenli artıp artmadığı . Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Tugcetatli Blossom doktor normalde gormem gerekirdi kucukte olsa dedi vajinal bakti ama bazilari gec gorunebilir diyorlar bilemedim🥺
Tugcetatli AltinYildizMom bugun kucuktur diye vajinal bakti doktor hemen tekrar kan aldi korktu sanki
Blossom Tugcetatli Beta 4 gün önce mi 515 çıktı? Aslında görmesi gerek evet. Şu an 3 binlerde olması gerekiyor. Şu anki Beta hcg sonucun önemli.
AltinYildizMom Tugcetatli doktorlar kesin konusmuyayi sevmiyorlar pek ama sen içini rahat tut geç döllenmede çok bile gec görünüyor normal
Tugcetatli AltinYildizMom insallah inanki tek temennim bu suan stres yapmamaya calisiyorum umarim guzel haberlerle gelirim
Nilperisi Tugcetatli kese 2000 lere gelmeden görülmez demişti doktorum ben ilk 5+5 de gördün keseyi sonra net olsun diye 6+6 da kalp atışını duyduk çok şükür.
Serpilbb Tugcetatli benim beta 4030 iken 5 haftalık hamileyken gözükmemişti 6 haftalıkken net gözükür pek betayla ilgisi yok canım