Banubaytok Arkadaslar şeker yuklemesi yaptırmayan varmı ben sırf okadar ac kalamam diye gitmeyi dusunmuyom ama bana bi akıl verin gidimmi gitmeyimmi
nuriyekeles301 Banubaytok acaba kaç saat aç kalmak gerekiyor bende 3 martta yaptırcam yüksek çıkacak diye korkuyorum
Ekinci-ada12 Banubaytok ne alaka yaaa bebek yedigini yemiyor direk alt tarafı 2 3 saat ac kaliyorsun sabah 8 de git iki saat bekle ne olacak
eerem Banubaytok değerlerinizde bir problem yoksa yaptırmak gerekli değil diye biliyorum. Fakat bebek zaten yediğinizi sindirmiyor ki sindirim vücudunuzda depoladığınızla besleniyor o zaman sürekli bulantısı olup 15 20 saat yemek yiyemeyenlerin bebeğinin hiç ilerleme kaydetmemesi gerekirdi 🤷🏼♀️
Bsmlh Banubaytok gidin tabıkı bende çıktı bebege çok zararlı bır durum hatta en son öğün ve sabah kahbaltımın arası 12 saat 1 kez aç kalmaktan korkmayın bız hep oyle
Banubaytok nuriyekeles301 kiz kardeşim abla baya ac kalça diyo zaten ac gidiliyomus yukledikten sonra 2 saat daha ac kalcakmisiz bebek dayanımı ki okadar acliga
Flower3 Sabah 8 de yaptırcam, 2 saat aç kalıyoruz alt tarafı hadi olsun 3 saat . Ben zaten 11 de kahvaltı yapıyorum. 😀😀😀 niye aç kalalım ki anlamadım normal bi süre bence
Banubaytok Flower3 vallaha ben sabah 7 kahvalti yapan biriyim ayın 4 sabah 8 30 randovum var yola gitcem orda bekleyip icecem bide içince de iki saat bekliyomusuz bebeğim dayanirmi
Flower3 Banubaytok benim ki herhalde 11 de kahvaltı ettiğim için gayet dayanıyor ve iyi çok şükür 🙏😬 size de kolaylıklar dilerim