Benim kızım şubatta soğdu, kış bebeği diye çocuğu sardık sarmaldık. E evde sıcak. Çocuk islik oldu yüzü sivilce içinde kaldı. Hadi ben bilmiyordum annem de aman çocuk üşür üşür. Üşümüyor arkadaşlar. Sizden bir kat kalın yetiyor. Hele 1 yaştan sonra sizinle aynı giyinsin. Benim kızım benden daha az üşüyor mesela, ben kendi giydiğim kalınlıkta ona giydiremiyorum sıcak oldu diyor:)
eylül ayı çok soğuk olmıyor bence uzun kollu kalın olmayan tulumlar, pijamalar yeterli olur. Uyurken de ince pazen örtüyle kundak yapabilirsiniz. Dışarda da üstüne iki kat örtüyle gezdirebilirsiniz.
travel sistem arabada ilk zamanlar için iyi oluyor. Ben anakucağıyla arabadan hemen bebek arabasına anakucağını takıyordım. Kolaylık oluyor. Ama çocuk büyüyp anakucağını sadece arabada kullandığınızda beya anakucağını bıraktığınızda yük olmaya başlıyor. Ne kdar olsa da ağır. İndir kaldır, aç kapa, zorlanıyor insan. ben en son kabin boy almıştım 1 yaşını geçince.
alışveriş konusunda da çok acele etmeyin. Artık herşey çok kolay ulaşılabiliyor. Ne kadar alsanız da eksikler hep olacak, o yüzden bebek doğduktan snrada alabilirsiniz, herşey tamam olsun diye uğraşmayın. Bir de çok ileriye dönük de alışveriş yapmayın. Ay yazın giyer ay seneye kışın giyer. Sonra hepsi kullanılmadan küçülüyor:(