alimerve 2pasaannesi hemen yanındaki yeni yüzyıl a gidiyorum ama o hastanede shahla hanımı çok tavsiye ediyorlar
raabiia 2pasaannesi atlaz hanıma ve esin hanıma gittim ikisinden de memnun kalmadım çok donuklar yeterli bilgi vermiyorlar o yüzden değiştim
2pasaannesi ddiilleekk bende çiğdem hanıma gidiyorum. Merak ettim kendisine giden var mı diye. 6 Mart’ta doğumum var nasipse. Doğum ücreti hakkında bilgi aldınız mı?
ddiilleekk 2pasaannesi ben daha 12 haftaligim 🙈 o yüzden dogum ücreti sormadım ama muaynesii 250 tl biliyorsunuzdur zaten😊 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alın 🙏😊
2pasaannesi ddiilleekk ya hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 Amin, çok teşekkür ederim ☺️
2pasaannesi raabiia bir gece atlaz hanıma nöbetçi olduğu için gitmek zorunda kaldım. Bende memnun kalmadım açıkcası.
Betulztrk raabiia bende bıkez esin hanıma gıtmıstım hamılelık oncesınde pek memnun kalamadım 🤔 ama acilden atlaz hanıma gıttım iyi ılgılenmıstı ama kendı doktorumda daha cok memnunum tabıkıde