SedefK Merhaba güzel anneler 😊 Bana doktorum rahim ağzı uzunluğum azaldığı için istirahat verdi ama ayrıntılı sormadım o an. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. İstirahat dönemini nasıl geçiriyosunuz, neleri yapıp neleri yapmıyosunuz diye sormak istedim 😊
SedefK Toprakdag 25. haftada gitmiştim 33mm di. Şuan 26+6 dayım 28.haftada tekrar gidicem ve ayrıca progestan fitil kullanıyorum
Gizoos SedefK canım birden kısalma yaşamışsın sanırım. 15 dkdan fazla ayakta kalmayacak gibi evin içinde dolanabilirsin devamlı otur veya ayak yer çekimini kaldırman gerekiyor ortadan (ayakta çok kalmamak lazım). Bende 24 haftamda 28mm ölçtüler 27 haftamda 1 parmak açılmam oldu hafif nişanım geldi çok şükür şuan 31 haftaya girdik bol bol yatıyorum arada kolay yemekler yapıyorum ev işi yapmıyorum. Hala 28mm bir arada 24mm demişlerdi ama başka hastanede 28mm dediler öylede devam ediyorum
SedefK Gizoos anlıyorum, size de çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimizi zamanında sağ sağlim kucağımıza alırız. Ben de evde sadece yemek yapıyorum, bi de bulaşık falan başka bi iş yapmıyorum. Hayırlısı olsun artık🤷♀️
Fatosssssss Gizoos ben sürekli istirahat halinde olmama rağmen rahim ağzı uzunlugum kısalıyor bu yüzden çok korkuyorum. Hala yanlış yaptığım bibsey mi var acaba. Yatarken bacağınızı yükseğe dikiyor musunuz?
SedefK Toprakdag çok sağol, insan zaman geçtikçe daha da stres yapıyo sanki. Ama bebişlerimiz için dayanıyoruz 🥰🥰