Deletedmom0067 Son adetim 1 kasım ama ultrasonda bebek gelisimi hep geriden geliyordu en son detayliya gittim ve hicbi sorun olmadigini ve gec dollenme oldugunu dediler adetin artik 10 kasim uzerinden hesaplancak dediler dogum ultrason tarihine göremi olur son adet tarihime goremi? 38de sezaryen olucam
Arven Deletedmom0067 Her doktor farklı bişiy söylemiş sanırım ama benimde bildiğim son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor doktorumda öyle hesaplıyor
Zezell Kızlar işte benimde en merak ettiğim soru buuu benim kuzenim benim adet tarihimden 8 gun ılerde bana dotor 34 hafta diyor ona doktoru 38 hafta dedi ve bu ayin sonunda alacaklar sezeryanla nasil böyle farklilik olabilir
Deletedmom0067 Zezell kuzenin bebeginin gelisimi onde olabilir yada seninki cok gec dollenme olabilir
YagmurAnnesi Bende adet duzensizligi vardi o nasil olacak 😂 31 Agustos ilk regl gunu 5 Eylul ise regl bitisi, 5 Eylul'e gore 39+3 üm Ama ultrason verilerine gore 36+3 üm. Gec dollenme de olabilecegi icin 36+3 ü baz alacagim ama... İlk gittigim doktor tahmini dogum tarihi 10 Temmuz dedi. Sonraki 4 Temmuz, Bir sonraki 1 Temmuz En son kontrolde de 7 Temmuz dendi. Söyleyin ben ne yapayim nerelere gideyim 😂😂
Birerkekbebek Deletedmom0067 ultrasona gore belirlenir benmde gec dollenmem var adet tarihimden 14 gun gec hesap yapiyoruz
Cigdem3565 Son adet tarihime göre 35+4 iken doktora göre 36+2 olmuşum benimde kafam karıştı sezeryan icin gün almaya gidecem doktor son adet tarihine göremi yoksa ultrasona göremi gün verir benide aydınlatın arkadaşlar