Dilaraksknclk 12gün önce genel anestezi ile doğum yaptım rahatsızlığım sebebiyle genel yaptım, bebeğim benden önce cıktı yıkayıp giydirmişler sıcak bir şeyin altında bekletmişler ben gelene kadar, çıktığımda bilincim yerindeydi hemen bebeğim geldi üzerime koydular sonra emzirmem için yardımcı oldular herhangi bir bulantı kusma baş ağrısı yasamadım bir müddet sonra kirli kanı boşaltmak için çatı kontrolü gibi (öyle olduğunu düşünüyorum çatı muayeneside olmadım)iki parmağı ile alttan parmağını sokup göbeğe bastırıyorlar kan akması için kendimi sıktığım için önce acı oldu sonra sakin bırakınca hiç korktugum gibi olmadı, sürekli serum ve ağrı kesiciler damar yolu ile veriliyordu ameliyat yerimde de öyle cok ağrı acı hissetmedim ilk uyanınca bi hissettim sonra ağrı kesici etkisi ile o da geçti, kalkış hep zor denildi baş dönmesi yok şöyle böyle denildi o da hep karşıya bakarak kalkınca o da geçti, sürekli yürüdüm hiç yardım almadım kendi işimi duşumu lavabo ihtiyacı veya üst giyip çıkarma hepsinş tek basıma yapabildim, varsa sorun cevaplayabilirim