Edakuz58 Merhabalar ben 28 haftamdayim bugun kontrolmuz vardi 1167 kiloymus kizim normalmi sizlerinki nasil
yelizb Edakuz58 doktorunuz iyi dediyse iyidir burdakilerle yarıştırmanın bir önemi yok ki. Doktor iyi der önde der geride der yorumunu zaten yapar .
Hypatia Edakuz58 ama kıyaslamak çok doğru değil,annenin yapısına,genetiğe birçok şeye bağlı,sağlıklı olsunlar da inşallah,gerisi önemli değil🙏
aannepandaa Vuslat23 iri bebek dedimş peki. Ben 31.haftada gittiğimde 1950 gr dı kilosu biraz iri dedi. 10 gğn şeker takibi önerdi.
aannepandaa Tugba1421 iri bebek dedimi doktorunuz biz 31 de gitti 1950gr çıktık iri dedi ve şeker takibi istedi.
Tugba1421 aannepandaa 1 2 hafta önden gidiyor dedi şekerim yok canım istemedi de seker takibi ben sadece doğumu etkiler mi diye sordum o da iri kilolu bebek olur doğum tarihini öne çekmez dedi
Ttugbablgn-77 H-M doktor normal dedi gerçi ama Salı günü randevum var tekrar geçmiyo zaman hergün gitmk istiyorum 😇😁
Hypatia 31+1 de 1870 gram dedi,29+5 te gittiğimizde 1630gramdı,iri bebek dikkat et demişti,nasıl edeceksem😃bu sefer bişey demedi ama,bakalım haftaya ne olacak🥰
aannepandaa Tugba1421 benim şeker takibimde gayet düşük çıktı. Birşey var demiyorum safece önlem dedi.
Akmankara Edakuz58 30+6 gunlukken kontrolum vardi en son 2 kilo 75 gr di her hafta kontrole cagriyo doktorum yarin yine gidicem suan 31+5 günluk hamileyim🤗