Baby34 34 haftalık hamileyim doktor üç hafta geride oldugunu soyledı kılo 1900 benim gibi olanlar var mı kızlar moralım cok bozuk
Nesli-12 Baby34 benim başından beri 1 hafta gerideydi son zamanlarda 2 hafta oldu daha kontrole gitmedim bakalım ne dicek şuan 32 haftalık
Pasiflora Baby34 bebeği besleyen damarlarda tıkanıklık olabilir ilk gebeliğimde yaşadım 37. Haftada gelişimi ortalama 3 hafta geride seyretti 39 da doğuma alındım gelişmediği için şimdi 2. Gebeliğim bunda da aynı şeyleri yaşıyorum malesef
Ebruliiim Baby34 benimde 34 hafta da öyleydi mide ’yanmasından yemek yemedim 10 gün geri dedi lansor kullandım beslenmeme dikkat ettim ara kapandı kafanıza takmayın. Kısmetse pazartesi doğuma gidicem. 3200 dedü dr kilosuna.
Baby34 Pasiflora kordondaki kan akışı normal suyu normal ama hareketi fazla değil bebeğin;( onu takip ediyorlar 10 dan az olursa alcaklar
Baby34 Ebruliiim ıkı haftadır devam ediyor aradaki fark açılıyor o yüzden korkuyorum Allah ım korusun sizi de bir avazda kurtarsın saglıkla kucagınıza alın
Mervece06 Baby34 kritik haftaları atlatmışsınız kilosu da gayet iyi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Ebruliiim Baby34 amin canım inşallah merak etme benimde 10 gün acık kapandı ama sonraki hafta yine kilo almadı dedi kafana çok takma sağlıklı olsun zayıf olsun