Sultan94 Merhaba arkadaşlar yapım gereği mi bilmiyorum kızıma hamileliğimde son haftalarda normal doğumdan çok korktum. Ve kendi isteğimle özel bir hastanede spinal sezeryan oldum. Tekrar hamileyim Devlet Hastanesi’nde doğum yapmayı düşünüyorum. 3 yıl geçti aradan normal olsun falan demezler demi.
1incir Sultan94 demezler ssvd yaptıran doktor bulmak çok zor zaten. Devlet hastanesi ilki neyse onu yapar. Rahat olun
kucuktosbik27 Sultan94 devlette demeyebilirler anneninde isteğine bağlı özelde olsan normal istiyorum desen sorun olmazdıda devlette yapmazlar
Saraselo63 Sultan94 ben de ilkini sezeryan oldum beş sene ara koydum normal doğum yapmak için şimdi 35 haftalığız Allah’ın izniyle kendi isteğimle normal doğum yapıcam doktorumda onay veriyor zaten
Sultan94 Madinanin-Annesi rahatladım şimdi normal doğum kafamda öyle farklı bir yerdeki sezeryan doğum bebek oyuncağı gibi geldi🤲
kucuktosbik27 Sultan94 ozaman sıkıntı yaşamazsın zaten özelede gitsen bu senin tercihine bırakılıyor senin durumunda ☺️
Saraselo63 Sultan94 sağol canım inşallah yaparım diye düşünüyorum 😅korku da yok desem yalan olur korkusuz korkak derler ya ben galiba oyum :))
Rabiaky Sultan94 bende 6 yıl oldu ilkim sezeryan, şuan hamileyim devlet hastanesine gidiyorum, dün Dr sordum 6 yıl geçti normal olurmu diye, rahimde yırtılma olabilir ben tavsiye etmiyorum dedi. Yine sezeryan yani
Sultan94 Rabiaky yani benim bildiğine görede riskli bir durum ama yinede tedirgindim aradan zaman geçince teşekkürler bilgilendirmeniz için 🤗