Avcihavva Selam kızlar daha doğumuma çok var ve bişey merak ediyorum ilk çocuğun tüp bebekle olduğu için tedavi gördüğüm hastanede normal doğumla dünya ya geldi oğlum ama doğum hastanesiydi şimdi kendiliğinden hamile kaldım çok şükür ve bu doğumun normal devlet hastanesinde olucak doğum şekli henüz belli değil ama ilk oğlum tüp bebek olduğu için burda sezeryan diyebilirler çevremde spinal sezeryan olanların çoğu doğum sonrası çok şiddetli baş ağrısı çektiklerini söylediler gerçeklik payı varmı genel olduğu zaman da aynı ağrı olur mu merakımdan soruyorum çünkü bende migren var inşallah herşey yolunda giderse tabiki normal isterim ama olur sezeryan derse doktorum genel anestezi mi istemeliyim uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗🤗
mrvdrmz Avcihavva bence genel anestezi Spinalin felc kalma riski var diye ben cesaret edemem çevremdekilerde genel anestesi olucaksan ol diyor
Avcihavva mrvdrmz canım gönderimi kaybettim bildirim gelmeyince bulamadım anca gördüm kusura bakma pek dönüş yapan olmamış bu konuya ama sanada teşekkür ederim bilgin için