1zehramom Nurfidan ¾ çocuklu olan anneye daha denk gelmedim bu uygulamada çoğunluk ilk gebelik yaşayanlar bi kısmı da ikinci hamileliği olanlar 😅
Minikpandam1 İlk gebeliğim ama çok tedirginim hiçbir şey bilmediğim için ve sürekli ağlıyorum bebeğim daha minicik 7 haftalık 😢 aşırı derecede duygusallaştım rabbimden tek dileğim sağlıcakla alayım kucağıma yavrumu
[silindi] Minikpandam1 inşallah sağlıcakla alırsın kucağına korkma bol bol dua et ve kendine dikkat et Bn Bi cahillik ettim bebeğimi düşürmeye çalıştım her şey denedim olmadı şimdi onun doğması için sabırsızlıkla bekliyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam
MyPrncssArwen [silindi] Canım özel değil se sebebi neden böyle bir girişime girdin ki? O canı Rabbım verdi bak yaşatan Allah yaşatıyor …. Şükürler olsunki yavruna birsey olmamış ben buna sevindim… Keşke böyle bir şey yapmasaydın hiç aklından bile gecirmeseydin düşüncesi bile çok kötü….
Aysunduruu EymenAli21 yok canım demediler ama bütün testlere giriyorum ufak tefek şeyler çıkıyor ama önemli değil diyorlar 🤷♀️size ne dediler peki