yildizfero01 Nurfidan 4.bir oglum var 5 yaşında ikinci gebeligimde 6 haftalık düştü 3.gebeligim20 haftalık kalbi durdu Simdi 4. Nasipse az kaldı31 haftalık inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
SukranGencbulut Minosunkalbii bende aynı 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim hiç beklenmedik oldu 😍
Minosunkalbii SukranGencbulut ben şuanda 3 aylık hamileymisim ama daha 3 hafta önce öğrendim hamile olduğumu😃😃😃♥️
erdoganseda33 EEEEEEL maşallah size benim dördüncü istemeden kaldım. Çok zor kabullendim. 33 haftalık oldu sağlıkla gelsin inşallah ama bu sefer çok zorlandım birde 4. sezeryan olacak halâ endişeliyim.
EEEEEEL erdoganseda33 demek ki nasibi varmış. Bende bu gebeligim öğrendiğimde aldirmak istedim ama çevreden bayağı tepki aldim. Ahi çocuklarından cikar rabbim vermişse nasibi vardır diye. O yüzden aldırmadım. Bilirim zor Allah yardımcımız olsun inşaallah
SukranGencbulut Minosunkalbii ben hemen farkettim yaaa baktım tuvalette sık sık çıkmaya başladım başım çok döndü hatta uçakta bayıldım filan dedim kesin bişey var hemen doktora gittim daha çok küçük sadece kese gözüküyor dedi😍
Serapveminikleri Nurfidan 1 kızım var şimdide 2 ci kızımı bekliyorum.24 haftalık gebeyim kızımda 30 aylık 🥰