OktayZmrtCokun Kızlar benim karnımın alt tarafı genitalin tam üstünde iğne batması gibi bir ağrı var, 38.haftaya yeni girdik neden kaynaklı sizce?
Zeytininpeyniri OktayZmrtCokun bnde oluyordu cok hafif geçti doktor Batma gbi ağrılar olabilir rahim açılmaya başlar dedi
Fatmaozgur33 Kaderrr peki canm içerim teşekkür ederim suni verseler açılmam devam eder mi çok tedirginim
betul90 Dfmuhammed sabah tekrar gittim 3,5 4 cm olmus aciklik en azindan 37 hafta dolsun diye bekleyelim dedik kendiliginden baslamazsa pazartsi yada sali baslaticak sanirim
Zeze03 Poyrazveannesi aynı şey bendede var artık iyice zorlanıyorum benm oğlumun adında poyraz olucak inşallah bu srada😁
Poyrazveannesi Zeze03 aa öyle mi biz çok sevdik bu ismi eşimle karar verdik ömürleri kaderleri güzel olur inşallah canım 😘
Zeze03 Poyrazveannesi inşallah cnm herkes yaramaz olur diyor bu isim için 🤗🙈 bizde çok beğenerek seçtik allahım ismiyle yaşatsın evlatlarımızı 🤗😂🤲🏻
Kaderrr Fatmaozgur33 bildiğim kadarıyla zaten doğumu hızlandırmak için suni sancı veriyolar ama istemiyosan bol bol yürüyüş yap merdiven in çık inşallah normal yollarla doğurursun 😊
LiyaNehir 37+6 olduk. Karnım taş gibi oluyor arada kasılıyorum. Hava sıcak ve bunaltıcı. Yorgunluk ve halsizlik yapıyor
Fatmaozgur33 Kaderrr malesef yarn a kadar sancm n geleceğini sanmıyorum ama tabi ki bol bol yürüyorm Allah m büyük 😊
Duyguozdemrr Kizlar 35 haftalikken gitmiştim doktorum altdan muayene etmedi şuan 37 haftalığım sancimda yok nst sonucu da iyi dedi bişey söylemedi ve beni çok ateş basıyor çok terliyorum bunalıyorum sizde de öyle mi görenler daha karnın inmemiş dediler ve midem çok yanıyor
Zeytininpeyniri Duyguozdemrr ateş basması bnde de var evet ama hiç sancim fln da yok karnımdaa baya yukarda 😋
Zeytininpeyniri Mosimosi doğurdum yazabilmek ne güzel bişey ya bize de nasip olur inşallah ☺ bekliyoruz hikayenizi☺
Mosimosi Zeytininpeyniri suyum geldi, zorunlu sezaryene aldılar. Anlatacak pek de güzel bir hikayem yok açıkçası. Diyebileceğim tek şey, her an her şey olabilir, hazırlıklı olun