Poyrazveannesi Kızlar 37 haftalık hamileyim iki gündür nefes almakta zorlanıyorum kalbim çarpıyor ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum artık zaman geçsin oğluma kavuşmak istiyorum sizler ne durumdasınız 😊
betul90 Poyrazveannesi bende 👍🏼 çarpıntıyı sordum normal olduğunu söyledi dr sürekli ne zaman olucak diye tetikteyim olsun bitsin istiyorum artık
minikyuregim Poyrazveannesi bendede bazen nefes darlığı oluyor ama zaten astımım. is gucten zorlanıyorum. 37 haftadayim bende. ara ara sanci oluyo az az
Ebruslgn Poyrazveannesi bizde aynıyiz valla.. gece uykusuzluk nefes darlığı ateş basmasi. Birde bugün doktordan geldik sancimiz başladı. Sol kasigimda ara ara sancı hissediyorum hayırlısı bakalimm 😊😊
ZeynepDemiraglar Poyrazveannesi bende sabah 5de uyandım karnımda sanki Saat tik tak yapıyo Hareket edıyo sürekli uyuyamadım 8e kadar ...Basınçlar Oluyor sürekli karnımın altında sancıda oluyo ara ara..::21gun kaldı artık bencede Geçse günler Yoruldum Artık
Fatmaozgur33 Bnde 37.1 hastalığım bugün gittim 3 santim açıklık var yatısını yapalım dedi suyum da azalmış kabul etmedim suni vereceklerdi cunki sancm yok bol bol yürü pazartesi bidaha gel dedi
betul90 Fatmaozgur33 36+3 haftaligim bende carsamba aciklik 2, bucuk cmdi yarin tekrar gidicem bakalim bana yatiririz falan demedi seninde regl agrisi gibi karnin agriyormu ?
BurhanRabiaetin Bizde bugun 37 olduk dün birden sancılandım ama cok sukur acıklık yoktu bebegın kafası dogum kanalına gırmis dedi doktorum ne demek istedi acaba birde bebegim 3100 grm mış iyimi sizce
ZeynepDemiraglar BurhanRabiaetin Bence kılosu gayet ıyı bende bugun 37ye girdim dün gıtmıstım doktora 3350gram dedi Önden Gidiyo Demişti
Gebbe BurhanRabiaetin 37+5 günlüğüz gün içinde ara ara karnım ağrıyo 😄 bakalım ne zaman gelcek minikler
Ahugozlu betul90 ZeynepDemiraglar biz pazartesi 38 olucaz ve Sezeryan olucaz pazartesi hersey yolunda olmasina ragmen tup bebek oldugu icin. Hem Kendi Doktorumuz Hem de tedavi merkezendeki Doktorumuz Sezeryan onerdigi icin...
Fatmaozgur33 betul90 benim de senn haftan da 2bucuk dedi sancm da çıkmıştı bu hafta bisi yok 3 santm var regl ağrısı da yürüdükçe oturup kalknca ağrıyor yatısını yapıp doğum u başlasn dedi izin vermedim ama suyum da azms
Dfmuhammed betul90 aynen bende de 2 bucuk acilma var yatistan falan bahsetmedi hic ayni haftadyz sizinle bol bol yuruyus ve carsamba yine gel dedi acaba ne zaman dogrcaz madem aciklik var niye olmuyor sabrszlnyorum artik
Turkuazmavi Bizde 37 haftalığız el ayak şişmesi gece uyuyamama var bende de 1 cm açıklık var nst de düzenli sancıda çıktı salı günü bakalım ne zaman gelecek kızım sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
AytlKandemir Poyrazveannesi 38+0 olduk kızımı bekliyorum ama yok gelmeyecek gibi duruyor.nefes darlığı, ayak şişliği şaha kalktı hiç açılma Yok nst de sancı Yok ☺️