Selinardc @ikizcanlarim2021 güzelmiş benim bi arkadaşım kızı oldu Oda neva koydu aslında neva meva da uyumlu tabi siz bilirsiniz mira da güzel 🥰
ikizcanlarim2021 Selinardc evet neva ismi de çok güzell çok yakın geldi birbirine isimler çocuklara küçükken seslenip ((bağırdığımda)😂😂🙈 ahahah ayırt edemeyebilirler diye düşündüm☺️ Siz karar verdiniz mi bulabildiniz mi isim
ikizcanlarim2021 Selinardc ATLASSS çok güzel bir isim anlamı da seslenişi de yeni bi arkadaşım koydu oğluna çok beğenmiştim adıyla yaşaşın inşallah
ikizcanlarim2021 Nehiriiimmm amin inşallahhh hepimizin🤍🙏🏻 Googleye hızlı resim paylaş yazın açılan sayfaya atmak istediğiniz resmî koyun ve bağlantıyı kopyalayıp buraya yoruma yapıstırıyorsunuz direk uygulamadan olmuyormuş
Nehiriiimmm Dr kıza benziyor dedi 13 haftalıkken ben biraz usteledim hiç yorum dahi yokmu deyine kıza bnziyo deyim dedi.yanilma payı vardır değil mi öncelik tabiki sağlıklı olması ama 1kizim var kalbimden geçen erkek ..
Gulsen4224 Nehiriiimmm Google hızlı resim yaz cnm resmî yükle üzerine basılı tut kopyala buraya yapıştır 🌸