Busra035 Merhaba hanımlar, medical parka gidiyorum doktorumuz detaylı ultrason için bir kaç doktor tavsiye etti sizin bildikleriniz var mı hangisi iyi ? Fuat Akercan Hakan Kanıt Yeşim Bülbül Cenk Gezer
Buse919221 Benim detaylı ultrasonu hakan bey yapmıştı çok memnun kaldım 40 dakika falan en ince ayrintisina kadar anlattı. Haftanın belli günlerinde hastaneye geliyor bilginiz olsun yanlış hatırlamıyorsam salı ve perşembe demişlerdi benim hastanede yapılmıştı
Busra035 Asilinannesi1 fuat bey prof diye onu düşünmüştüm ama cenk beye gitcem sanırım herkes cenk beye gitmiş
Asilinannesi1 Busra035 evet canım bende gittim 45 dk sürdü. Benim oğlanın sağ böbreğinde kistik yapılar gördüğünü biraz büyüdüğünde 3 hafta sonra tekrar görmek istediğini söyledi ve gittiğimde tekrar bastan herseyine baktı bir daha ücrette almadı. Baya ilgili bilgin olsun🌺
Ogretmenanne35 27 Mart tarihine Doç. Dr.Barış Büke’den randevu aldım çok memnun kalanlar olmuş bakalım ☺️
Pinaryuce35 Busra035 bu saydıklarından cenk gezerin üzerine tanımam hepsini tek tek araştırdım cenk gezer 45 dakika muhteşem şekilde ilgilendi aldığı paranın hakkını versin bol bol resim alayım bilgilendirsin kafamda bişey kalmasın diyorsan kesinlikle cenk gezer diğerlerinden daha iyi