Ebus1 Ikiz erkek bebeklerim olacak isimleri birbirine uyumlu mu olmasi lazim bir kaç isim sectik ama onlar da uyumlu değil birbiriyle ne yapmalıyız? • Deniz • Teoman • Cihangir • Pamir • Ediz • Berkin • Baybars • atakan • Arın • Abay
Deryayurt Ebus1 netten ikiz erkek bebek isimleri diye araştırsanız belki hoşunuza giden isimler çıkabilir bu isimler arasında ben denizle edizi uyumlu buldum aslinda pamir ismide çok güzel
Brckymk Ebus1 illa bu isimlerden olucak sa canım birine deniz birine Ediz ismini verebilirsiniz bence
Minnakhamis Ebus1 Teoman & Atakan 💙 Deniz & Ediz 💙 Abay & Baybars 💙 Ben bunları uyumlu buldum bi düşünün isterseniz ☺️🌸 Bi tanıdığımın ikiz erkek çocukları vardı isimleri Atakan & Karahan belki sizede fikir olur ☺️
Msydn6 Ebus1 Emir-Eymen, Samet-Sefa, Miraç-Çınar, Mert-Tibet, Yiğit-Yağız, Aras-Ayaz, Tuna-Taha, Alperen-Metehan, Efe-Ege, Aras-Asaf, Yaman-Yavuz, Poyraz-Ayaz, Doruk- Yamaç, Kerem-Kemal, Gökay-Göktuğ, Buğra-Tuğra Enes-Ensar 🤗🌸🌼
Semakcy Ebus1 evet canım ikiz bebek spinal dedi doktorum suanlık 36 haftaya girmiş olacağım bi sıkıntı olmadığı sürece genel anestezi yapmıyorum dedi