Melek_moms tubiii0106 yeterli degilmi kuzum bebek için benimde 38+2 korkuyorum gelismi.tamamlanmistir dimi
tubiii0106 Melek_moms 37 den sonrasi icin yeterli diolar. bana dua et canm bebegm.azck aceleci 38 i goreyim bnde insallah
Melek_moms medosegemira 38 hafta yeter li.degilmi canım gekisimleri tamamlanmış oluyor öyle degilmi 38+2 ben tedirginim
Sema05 Melek_moms cnm benm daha var ama ben diğer kızımı sezaryan da 38+4 de aldım korkma gelişimi tamamlanmış oluyor
minik_kalbim Melek_moms aslında 2 marttı dogumum 39 haftalik sonra 38+4 de alirim dedi esimin iznin den dolayi ama benim minigim 38 haftada geldi genel anestezi ile şuan 4 günlük🥰
Melek_moms minik_kalbim nasıl peki durumu canım maşallah ya ❤️ saçları filan varmı herşeyi normal bebek gibi değil mi sorun yok
Melek_moms tubiii0106 insllah vaktinde gelir bebisin 38 haftadan önce gelmez inşallah canım dogumdada sana edeceğim insllah ❤️🌸
Kubraklnc tubiii0106 bildiğim kadarıyla bebeğin anne karnında geçireceği bir gün dışarıda geçireceği onlarca güne bedelmiş sağlık gelişim açısından
minik_kalbim Melek_moms maşallah herseyi yerinde sacları simsiyah ve gür sadece biraz zayif dogdu 2775 gram kilo alir insallah saglıkli ya onemli olan bu 🤲👼
Kubraklnc Melek_moms sezeryan gününü neden 38. Haftaya verdiler acaba ben 40. Haftama girdim sancım falan yok öyle bekliyoruz 🤷🏻♀️