Simsim60 Allah ıma binlerce kez şükür 8 yasında bir oğlum var.2020 haziranda iki buçuk aylık bebeğim karnımda kalbi durdu.testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıktı.3 ay sonra hamilr kaldım iğne ve aspirine başladım.herşey güzel gidiyordu.bütün ikili test üçlü dörtlü test hatta detaylı organ taraması bile yapıldı.doktorum kontrlnde uzun yola cıktım 12 saatlik yola iki saatte bir durduk yürüdüm arkada sürekli yattım gayet rahattım.10 gün sonra döndüm.geldiğimde tetenoz aşısı oldum yine doktoruma sorarak.hafif akıntılarm vardı 15 şubatta doktoruma gittim herşey iyi dedi bebepin sıvısı ve rahim ağzı yzunluğu iyiydi.o gün eve geldim hafif adet olacakmışım gibi sancım vardı.nerden bilirdimki dogum sancısıymış.bu arada akıntı için pedde verdi doktorum rengi değişmedi sıvının.16 subat öğlene kadar sancım arttı ve akıntım kırmızı oldu çok korktum ağladım hemen doktora gittim.doktorum şok dogum başlamış dedi.durduramayız cok zor dedi kanamada gelmişti çünkü.ilk oğlum sezeryandı.bu doğumu normal yapalım dediler ben cok korktum bebeğimin kalbi atıyordu hala ama yaşamaz dediler.sezeryan yapın dediğim halde normal yaptırdı doktorum.6 saat sancı cektim suni sancı da vermediler.ve kalbi durmuş bi şekilde doğmuş kızım🥲yazarken gözyaşlarıma engel olamıyorum kızım olacaktı.Allah ım nasıl atlatırım bilmiyorum…hayırlısı böyleymiş diyorum.yarın kontrolum var neden oldu sorcam tabi sebep bulunursa.kistim vardı 3 mm e düşmüştü o eriyor sanmıştım doktorum kistte problem yok diyordu her kontrolde.şimdi hep soruyorum neden diye.kist mi tetikledi,tetenoz aşısı mı çünkü 5 gün önce olmuştum,uzun yol mu?biliyorum Allah ım istese hiçbiri engel değil ama elimde değil sorguluyorum…Allah ım herkese kolay doğumlar evlat isteyenlere en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah dua etmekten başka çaremiz yok.sürekli bu sitede benim gibi başına gelen arkadaşların yazılarını okuyup teselli arıyroum.çok zor Allah ım kimseye yaşatmasın
bilgs15 Simsim60 Allah yardımcınız olsun , bir evladınız daha varmış onu bağışlasın , sebebi ne ise çözüme göre tekrar denersiniz , okurken bende etkilendim , rabbim sabır versin , cennette şefaatçi olur inşallah yavrunuz ♥️
Emel38 Simsim60 çok üzüldüm Rabbim sabır versin..bebeğim 24 haftalık. dün 4 saat yolculuk yaptık.sukur birşey yok gibi.okurken tedirgin oldum..☹️
_Mother_ Simsim60 çok geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah demekki kadere yazılı olan buymuş bende 18 haftalık iken kızımı kaybettim her şey güzel yolunda gider iken cinsiyet öğrenmeye gittim ama dünyam başıma yıkıldı rabbim sabır versin inşallah başın sağ olsun canım benim 😘😘
Simsim60 Emel38 amacım kimseyi tedirgin etmek değil,sadece yaşadıklarımı yazdım kendinize yormayın kesinlikle.Allah ım istese engel koymaz hiçbir şeye.sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu
dorugunannesi34 Emel38 bende 23 haftalığım dün 3 saat arabayla seyahat ettim akşamı hareketsizlik hissettim sabaha çok şükür baya şiddetli oynamalar dönmeler yaşadı içim rahatladı ah bu annelik herşeyden korkar olduk valla
Madinanin-Annesi Simsim60 benim arladasiminda bawdan beri kisti vardi doktor hep uzan yat derdi falan dusme riskin var ama kiste aidiyyati yoktu normal dogurdu ve kistide dogurduldan sonra gechdi.Tetenoz seker yuklemesiyle hic alaki yok.Ola bilsin yine pihtilaasma olsun.Cok uzuldum adina Allah yardimcin olsun
Nebos Simsim60 başınız sağolsun bende aynı şeyleri yaşadım kontrole gittim 19.haftada herşey normal rahim ağzı uzunluğu iyi dedi eve geldim 3 saat sonra ağrı ve kanama şikayeti ile hastaneye gittiğimde doğuruyorsun durduramayız 8 cm açılman var dedi bebeğim o an yaşıyordu tabi ama doğarken ölü doğdu aradan 6 ay geçti şimdi tekrar gebeyim önlem amaçlı serklaj yapılacak Allahın izniyle tekrar gebe kalınca sizede yapılır Allah yardımcınız olsun çok zor çok şükür ki bi evladnz var dikkat edin kendinize stres ten uzak durmak çok önemli Allaha emanet olun
Simsim60 Nebos aynı şeyleri yaşamışız.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah.yarın görüşcem doktorumla.kendi kendime serklajı araştırdım öncesinde bu sitede görüyordum ama hiç girio okumamıştım.şimdi banada yapılacak diyorum.Sabır dilemekten başka çare yok sonu güzel olur inşallah hepimiz için🌸
Rmsk Nebos siz de kasılmalar var mıydı bıçak keser gibi bı anda gelip giden rahim ağzı uzunluğuna baktı normal dedi ama progesteron verdi
Emel38 dorugunannesi34 aynen korkak olduk. Aşımiz var haftaya ilkinde hareketliydi aşıdan sonra bundada edecek mi korkusu var..kimsi azaldı hareketleri diyor.gelde korkma ☹️
3prensesannesiii Emel38 Tetonoz açısından sonra bebegin hareketleri benimde azalmıştı ertesi gün normale döndü
Nebos Rmsk 14. Haftada kanama ve agpg şikayeti ile gittim herşey normal deyip progestan başlandı 19. Haftaya kadar kahverengi lekeler devam etti bebeği sürekli aşağıda hissediyordum ara ara ağrı oluyordu evet hatta düşük yapmadan 3 gün önceden şiddetli bir bel ağrısı başladı 3. Günü tam 19 haftalıkken doğum yaptım ,14. Haftadan sonra 3 ayrı doktora gittim hepsi herşey yolunda dedi yani düşünün düşük yapmadan 3 saat önce bile herşey yolunda rahim ağzın kapalı uzunluk iyi dendi herşey olacağına varır hayırlısı böyleymiş biz ler elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi Rabbim en güzelini bilir inş
Ysn Simsim60 aşı bazi bünyelerde erken dogumu tetikliyor bi perinatolog ile görüşün basiniz sagolsun bende 26 haftalik bebeğimi kaybettim o da kızdı bi kiz bebek görünce içim cız eder hep Allah tez zamanda kucağınızi doldursun
Lifebaby Simsim60 Allah sabır versin basınız sagolsun gerçekten acınızı içimde hissettim çok üzüldüm Allah diğer çocuğunuza hayırlı uzun ömürler versin🙏🏻🙏🏻